Låt oss förklara krig mot Feministiskt initiativ

FI är det dummaste som drabbat Sverige sedan Zingo med chokladsmak

Kvinnor och män är lika och ska ha samma rättigheter. Det är något som de flesta av oss tycker. Fast inte alla, en del anser att kvinnor är mindre värda och ska ha mindre i lön. Såna personer är dumma, de är jättedumma.
Det finns dom som tycker att man ska kämpa emot såna personer. Man ska slåss och man ska kriga för att rättigheterna ska gälla alla i samhället, oavsett kön. Sådana människor är bra tycker jag, de ska ha all eloge för sin kamp, men så emellanåt dyker det upp nötter som anser att man ska provocera och bete sig som rena dårar i media. De tror att man på det sätt i längden kan komma någonstans. En sån person är Tiina Rosenberg, kanske det barnsligaste som dykt upp i svensk politik sedan Ny demokrati’s sång ”Vi hänger med”
Aldrig tidigare har några få kvinnor på så kort tid fått den feministiska kampen att vissna som FI just nu lyckas med. En av deras företrädare är en kvinna som fått för sig att genom att enbart provocera för provocerandets skull så kommer man någonstans. Rosenberg anser t.ex. att kvinnor är förrädare om de har sex med män och hon anser att den heterosexuella världen är, på ren svenska, skit.
En sådan kvinna har FI tagit fram, och det är bland annat hon som nu som ska få kvinnors rättigheter att blomstra i det svenska samhället. Det är väldigt synd att de kvinnor som kommer rösta på FI inte inser att det Rosenberg gör är allt annat än vattnar kvinnornas kamp, istället öser hon gift över blommorna.
Det är mindre än 1 år kvar till valet, ett val då FI vill in i riksdagen. Förutom att lära oss att män är svin har inte FI uppvisat så mycket partiprogram. Andra uppenbart helt oviktiga saker som budget och EU har man inte riktigt tagit ställning till än. Alltså visar sig FI vara ett parti där ett gäng kvinnor träffas, muttrar över männen i världen och sen vill man komma in i riksdagen.
Jag som bög, och som uppenbart måste vara extremt jättrebra i Rosenbergs värld då helst av allt inte ens vill ha sex med kvinnor funderar lite ibland på om jag verkligen vill sitta hemma och höra om vilket svin jag är, på grund av mitt kön. Faktum är att jag blir asförbannad när kvinnor som just Rosenberg och hennes anhang vill ha det till att alla män är potentiella våldtäktsförövare. Sånt gör mig arg, för att inte säga rasande.
Jag funderar på om man skulle starta ett eget parti. Ett mansparti där första punkt i programmet skulle vara…
1. Manligt initiativ ska verka för att samhället ska få upp ögonen för det faktum att kvinnor, och då menar vi alla kvinnor, är lösaktiga slampor som inget annat vill än att utnyttja män sexuellt för att komma någonstans i karriären. Vi vill påvisa faran med detta och helst av allt ta bort alla rättigheter, inkl rösträtten, som kvinnan genom århundradet har fått av mannen. Kvinnan är uppenbart inte kapabel att ta det ansvar som krävs av henne.
Rosenberg hade nog fått hjärnblödning då tror jag.
Det som är väldigt synd med FI och Roseberg är att detta ”parti” skadar så många människor. Genom skitsnack som Rosenberg sen får någon journalist att skriva ner får hon bara hela kampen om lika rättigheter för kvinnor att bli en komedi. Folk skrattar åt det, och tyvärr blandar många ihop Rosenberg med alla andra kvinnor.
Dessutom är Rosenberg allt annat än bra för HBT rörelsen. Det hon uppvisar är ungefär alla fördomar som finns mot homosexuella och några till. I hennes värld är den heterosexuella mannen underlägsen kvinnan och de homosexuella och så vill vi inte ha det.
Allt handlar ju lika villkor och lika rättigheter. Det får man inte om man ställer en radikal lesbisk kvinna som avskyr män i förgrunden. Det man istället får är hånskratt och irritation, och min irritation har dom redan väckt.
Jag lovar och svär att mitt strå till den demokratiska stacken är att bevaka allt som FI gör och jag kommer slå till så fort jag får chansen.
Tiina Rosenberg ska inte komma in i Sveriges riksdag, för hon har inget där att göra. Tiina Rosenberg är allt vad den feministiska kampen inte borde vara.
Hon är, för att använda ett av mina favoritord, patetisk.

Bookmark the permalink.

6 Responses to Låt oss förklara krig mot Feministiskt initiativ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *