Lördag med mjau!

Dagbok 24 september 2005

Ännu en dag till ända. Suzzi är inne i en period då hon jamar hela tiden vilket är på väg att göra mig fullständigt galen. Hon blir sådan här ibland och enklast hade väl varit att skylla på att hon löper. Saken är den att hon får p-piller så hon ska inte löpa på detta sätt.
Ska ringa till City Kattklinik på måndag. Det som det står nu mellan är kastrering eller avlivning. Får kolla med ”doktorn”. Det här orkar jag inte med i alla fall. Nu har det hållt på i 4 veckor och jag blir galen!
Annars har väl denna jobbarlördag varit som de flesta andra jobbarlördagar, jag är väl bara något tröttare. Det blev inte riktigt så mycket sömn som jag hade behövt natten till lördag men å andra sidan var anledningen till att jag var uppe ganska behaglig så jag klagar inte 😉
Jag har iofs semester snart så jag ska ta igen det då. Det och väldigt mycket annat jag ligger efter med.
Kvällen idag ägnades också åt att prata en lååång stund med Joel, vilket var längesen sedan sist. Som vanligt har jag och Joel nu konstaterat att vi är bäst och att svensk politik är skit. Vi skulle suttit i den svenska regeringen jag och Joel, då jävlar skulle ni fått se fina resultat!
I morgon är det ännu en jobbardag och sen börjar ledigheten, ja förutom personalmöte och möte med chefen på tisdag då.
Nä fan, detta blir inte direkt det mest kreativa inlägg på denna sajt känner jag. Så jag går och sover istället. Väck mig bara om Martin Rolinski söker mig!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Lördag med mjau!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *