Känner mig lite sliten

Dagbok 2 september 2005

Trött, känner mig väldigt trött.
Har varit ledig idag och har väl inte gjort så speciellt mycket av livet idag. Har gjort allt jag kunnat för att undbika folk och fä. Vill inte tala med någon just nu.
De ende jag träffat är Henke och Poppe vilket iofs inte är alldeles fel.
Jag och Poppe snackade mycket idag om allt som skett sedan vi träffades och det var nog behövligt. Jo, en person ringde också och bad om ursäkt för att han inte haft så mycket tid att höra av sig under sommaren. Det är nästan lustigt att när folk går i skola/jobbar har dom mer tid över än när dom inte gör något alls.
Jag förklarade i alla fall att jag överlevt denna gången också och sen bad jag honom dra åt helvete.
Blir jag sjuk igen kommer jag inte säga nåt eller skriva om det heller. Så slipper jag bli besviken när folk man trodde man kunde ha som sina vänner drar sig undan.
Poppe sade idag att jag verkade mer levnadsglad och ”pigg” än jag gjort sen han träffa mig. Han tycker det är bra att jag nu gör upp med det gamla och på den vägen utesluter en del element som jag inte behöver. Kanske har han rätt.
Det jag vet är att jag äntligen börjat uppskatta livet, och det betyder också att jag inte vill ha människor omkring mig som inte gör det. Såna har jag gott om. Jävla dramaqueens.
Nej, nu ska jag gå och trängas i en för smal säng 🙂
I morgon är ju en annan dag
Gonatt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *