Jag ger fullständigt fan i Kikki Danielsson

Snälla, jag spyr!

Jag är så trött på Kikki Danielsson. Jag är så fruktansvärt trött på Kikki Danielsson.
Är hon Sveriges mest ointressanta människa? Ja, jag tycker det.
Kvällspressen tycker det däremot inte. Nej de älskar henne. Antagligen för att hon ställer upp hela tiden och berättar om hur jävla synd det är om henne.
Jag tycker inte synd om Kikki Danielsson. Hon har fått, till skillnad från väldigt många andra, enormt med chanser. Hon har både pengar och möjligheter som många andra inte har för att komma till rätta med sitt liv.
För några år sedan var det Kikkis alkoholproblem allt handlade om. Hon körde rattfull, och riskerade andra människor liv och hon drack en väldans massa alkohol. Det är synd, för det är synd om alla alkoholister. Fast andra med samma problem har inte möjligheterna att lägga in sig där de vill och de får inte hela Svenska folkets stöd i sin kamp heller. Nej, för är man en normalsvensk så är man lite lägre än andra om man har sådana problem. Då ser folk ner på en och tycker att man ”kostar samhället en jävla massa pengar”.
Kikki har också kostat en massa pengar, men om man sjungit duett med Lasse Holm i melodifestivalen så är man lite mer värd än någon som jobbar på SKF.
Sen började Kikki få viktproblem. Hon exploderade i vikt och Aftonbladets ”journalister” inrättade en egen nyhetscentral hemma i Kikkis vardagsrum så att vi alla skulle kunna följa viktuppgången.
Efter det fick inte Kikki vara med i någon show som hon skulle varit med i. En del tidningar skrev att det berodde på hennes alkoholproblem, andra skrev om andra orsaker. Alla var i alla fall rörande överens om att det var väldigt synd om Kikki Danielsson.
Idag stod det på löpet att den stackars Kikki tvingas smygäta korv på bensinmacken. Så hemskt är hennes liv! Själv köpte jag en underbart go 150 grams hamburgare med bröd och ost när jag läste löpet. Jag tog en tugga i den underbara hamburgaren och tänkte ”Vem fan bryr sig”
För vem bryr sig egentligen? Kikki Danielsson må kanske enligt vissa ha varit bra en gång i tiden, men idag är hon en avdankad föredetta artist som ibland får chansen att sjunga en sång i TV. Hur länge kan man leva på det? Förstår inte människan hur patetiskt det blir med alla dessa repotage från hennes hem och villa där hon nästan gråtande berättar om sin livssituation?
Om det är så att det är tidningarna som förföljer henne så ger jag henne rådet att stämma skiten ur dom, för Kikki stör min vardag något oerhört!
Ta tag i ditt liv Kikki och ge fan i spriten. Har du ont av värk så besök en läkare. Det finns medicin att få som antagligen är bättre för dig än alkohol. Sen kan du väl skaffa dig ett jobb?!
Jobb, säger du, vad är det? Jo det är en sån där grej som väldigt många svenskar sysslar med. Det handlar om att man gör något för brödfödan. Du kommer antagligen inte hamna i Aftonbladet lika mycket om du jobbar, men du kommer må bättre. Det gör man nämligen när man känner sig nyttig.
Skärp dig Kikki!

Bookmark the permalink.

7 Responses to Jag ger fullständigt fan i Kikki Danielsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *