Innan mötet…

Dagbok 8 september 2005

Klockan är mycket och jag är trött.
I morgon är det möte. Detta är det som gäller.
Sedan jag fick varslet i juli har 2 tjänster bara på min avdelning blivit lediga.
Enligt §25 LAS har jag företrädesrätt till nya vik eller tjänster då jag arbetat minst 12 månader de senaste tre åren på samma arbetsplats. Företrädesrätten gäller enbart om man själv anmält att man vill utnyttja den. Detta gjorde jag samma dag jag blev varslad. Rätten gäller sedan från det att man blivit varslad tills dess att det gått 9 månader från det att man slutat jobbet.
Så nu får vi se hur det går.
Annars behöver jag semester. Jag är in i döden så jävla trött jag så jag bokstavligt talat spyr. Fast snart kanske jag får mer semester än jag vill ha…
Nej, orkar inte skriva mer. Ska sova. Talade nyss med en snäll kille från Borås. Han ringde och önskade lycka till i morgon. Känns skönt att ha folk omkring sig som bryr sig………

Bookmark the permalink.

One Response to Innan mötet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *