Heja Bosse!

Äntligen en politiker som säger det resten tycker!
Våran Bosse!

Ja, fast öppet säger han det ju inte, men ändå. Jag njöt av att lyssna på hans åsikter. Jag som trodde jag var ensam om att tycka att den svenska polisen är slö och bedrövlig.
Nu när alla kämpar aktivt på att mest fördömma Bosse så verkar det som om han har folkets stöd. Tänk va konstigt Persson! En politiker får folkets stöd när han tycker som dom. Det finns kanske något du kan lära dig av det?
Många tidningar och bloggar tycker att Bosse ska avgå. Det tycker inte jag. Jag tycker att vi borde ge Bosse en kram istället för att han säger det han tycker. Snart vågar han kanske också säga det och stå för det sedan, men vi kan inte hoppas på för mycket. En sak i taget. Rom byggde ju inte på en dag.
Svensk Polis är värdelösa. Jag vare sig kräver eller förväntar mig att alla brott ska klaras upp, men jag kräver en bättre polis än den vi har idag. Jag tror heller inte att allt beror på pengar. Mycket handlar om organisation också, något som den svenska polisen emellanåt helt verkar sakna.

Bookmark the permalink.

4 Responses to Heja Bosse!

  1. Pingback: Ögonblick i norr

  2. Pingback: Mitt Aktuellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *