Grönt är skönt

Dagbok 23 september 2005

Om man kunde få ett pris för tröttast person skulle jag kunna få det nu. I skrivande stund har jag bokstavligt talat varit uppe alldeles för många dygn i sträck, men snart ska jag äntligen få sova.
Dagen har varit extremt stressig men allt gick som det skulle. Jag åkte tåg hem vilket jag avskyr. Tycker att x2000 är det sämsta SJ hittat på sen de trekantiga smörgåsarna som de försökt förgifta Sverige med förr.
Jobb fixade jag också efter många om och men, och sen hem och titta på film med Henke.
Jag lyckades genomlida hela Kingdom to Hell utan att ta livet av mig, vilket var en bedrift. Mitt betyg på denna film blir…
Som en porrfilm utan sexscener och utan manus. Alltså absolut ingenting. Det var precis vad denna filmen hade att erbjuda, ingenting.
Det är nästan fantastisk hur man kan sätta ihop en sådan smörja på 2 timmar där absolut ingenting av värde sägs eller görs. Ja förutom då att tala om att muslimer, kristna och judar är alla samma tussar och ska inte vara dumma mot varandra…*suck*
Annars har jag idag tagit ytterligare ett steg mot en ny Walle. En person som gav mig något men som inte längre gör det är avskriven från mitt liv. Kände att det var dags nu. Ett år räcker.
Jag börjar känna mig lite som hulken faktiskt. Därför kändes det jättecoolt att säga ”Ni vill inte göra mig förbannad” häromdagen till en liten rövlapp jag talade med. Tänk om jag blir grön och kan börja skutta jättehögt!
Man kan i alla fall säga att sopborsten far här hemma. Det gäller bara att se till att jag inte sopar för mycket och för starkt, för jag vill inte att fel saker ska sopas bort.
Just nu ligger en lite halvpackad Poppe och trynar i min säng, och jag funderar skarpt på att gå och göra honom sällskap. Japp det gör jag!
Gonatt! 🙂
P.s Jag fick äntligen en dröm att gå i uppfyllelse idag! Jag har beställt en svart t-shirt med vit text på.
På t-shirten står det. ”Du är fan snygg, ska jag slå dig din jävel!”
Den ska jag ha när jag går på Gretas D.s

Bookmark the permalink.

5 Responses to Grönt är skönt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *