Djur slogs ihjäl i Borås Djurpark

Ibland undrar man hur fan människor tänker…


Natten till söndagen verkar någon ha brutit sig in på Borås Djurpark och slått ihjäl ett antal smådjur, bland annat kaniner, hönor och marsvin. Man ska ha dränkt och plågar djuren. Även säldammen hade fått påhälsning och där hade man slängt i redskap och skrämt upp djuren rejält. Allt enligt AB idag.
Några spår efter förövarna verkar inte finnas. Borås Djurark kommer nu öka sin bevakning i parken
———————
Om det finns något som gör mig förbannad så är det när man plågar och dödar djur. Nyheter som detta kan få mig att fullständigt exlodera. Jag hoppas att polisen får tag i dräggen som gjort det, och det är nästan synd att dödsstraff är förbjudet i det här landet. Fy fan!

Bookmark the permalink.

One Response to Djur slogs ihjäl i Borås Djurpark

  1. Johanna says:

    Fy sjutton vilka idioter det finns! Fick ont i magen av att läsa ditt inlägg…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *