Avresedags

Dagbok 22 september 2005

Snart dags att åka men får väl skriva lite om dagen som varit.
Vaknade väldigt försenad och fick slänga mig i en taxi till jobbet. Tyckte inte riktigt att de gamla skulle behöva får sin kräftskiva försenad bara för att jag inte kan gå upp när klockan ringer.
Väl på jobbet så gick kräftskivan av bara farten. De mesta va redan förberett vilket va tur. Alla var väldigt nöjda och det är middagar och händelser som dessa som gör att man inser att man allt tycker om sitt jobb.
Att stå och titta på en gammal människa på 96 år sittandes finklädd och dra i sig en nubbe, det är en sån oerhört skön känsla. För dom är middagar som dessa en liten avvikelse i en ganska trist vardag, och för oss personal är den en chans att lite få komma de gamla in på livet på ett annat sätt. Att se lite av dom från deras forna dar då de var unga och fulla av liv. Så trots att det är slitigt inför dessa middagar så betalar det sig i långa loppet många gånger om. För man får själv en stor dos näring för att orka med att jobba ett tag till.
Jag stod och tittade på de gamla idag och tänkte samma tanke hela tiden, ”Jag älskar er”
Efter kräftskivan blev jag upphämtad av Katarina och vi for till Slottskogen. Där satte vi oss på Villa Belparc och fikade och sedan gick vi en kort promedad i parken. Mina pelikaner låg på sina klippor och sov, vilket de göra ofta. Så allt var som det skulle 🙂
Det är alltid lika skönt att träffa Katarina. Hon kom verkligen in i mitt liv som en ängel så det är skönt att hon emellanåt kan komma ner från himeln, LÄS: Ett hus utanför Borås, och kolla till mig.
En person jag kände/känner hade sagt, hon är helt enkelt Lovely 😀
Efter mötet med Katarina fixade jag en del småärenden i stan och lite sånt och efter det var det dags för nästa date. Denna gång med Karin, Tompa, Peter och Gustav. Köttbullekällaren blev det, som vanligt. Fast så länge blev det inte då jag ville hem och sova. Behövde några timmar innan jag skulle fara igen.
Det som inte varit bra idag är min fot. Den värker och det börjar kännas som att det aldrig kommer sluta värka. Så fort jag anstränger den gör det ont som fan och jag börjar bli less på det här nu. Jag vill ha en bra fot ju så jag kan röra på mig. Nu känner jag att efter 20 min promenad värker det skitmycket, så vill jag inte ha det!
Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning. Klockan är miss i nassen och nu bär det av mot den där stan som om några hundratusen år inte finns längre för då har Östersjön tagit den, Stockholm.
Snabbaste besöket jag gjort där i alla fal kommer det att bli. Jag fick ändra på rutinerna lite och på planerna så jag kommer ta x2000 hem igen på middagen. Så om allt stämmer kommer jag bara komma 2 timmar försent till jobbet 😀
Jo en sak till…
Är det bara jag som nästan fått vårkänslor i detta underbara väder som är nu? Fan, det är ju skitskönt ute. I och för sig beror det säkert på att Moder Jord är sjuk så man ska väl inte fira för mycket.
Sen har jag fått veta att killen som jag krama om i lördags är straight! *gråta* Dessutom är han rik som ett troll *Gråta ännu mer* Fast det har ju inte hindrat mig för. MUHAHAHAHAHHAHA
😉
Jaja, ha det gottigt alla och så sov sött!
P.S Den där Karin jag nämnt kommer kanske läsa detta, gör hon det så vill jag bara påpeka att hon är en hejare till att vara en söt tjej. Om jag går ner i vikt och blir skithet så ska jag stöta på henne!
Fast vänta nu, jag är ju gay ju…
hmmmmmm……….shit
D.s
😀

Bookmark the permalink.

One Response to Avresedags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *