Söndag

Dagbok 7 augusti 2005

Idag har jag varit en blandning av trött, bakis och seg. Ändå har jag och Henke varit duktiga idag, hela lägenheten är städad. Vi kände oss bägge väldigt nöjda när vi satte oss och ät middag.
Baksmällan kommer från tt besök på Gretas igår. En kväll jag villigt kunde leva utan. Den började med att jag såg monster i hemska frisyrer på centralstationen och slutade med att jag knappt kom hem flera timmar senare. Fötterna värkte konstant men vad gjorde det.
Sen tror jag är det är ”färdiggayat” för min del på ett tag. Hör jag ”Tusen och en natt” en gång till tar jag livet av mig.
Annars har det varit lugnt och stilla. Njuter så mycket jag kan av att jag just kan ta det lugnt och stilla.
Satt och iaktog en massa människor igår, och insåg ännu mer att jag antagligen skulle fötts som något annat för jag känner inte igen mig alls i deras beteenden. Fan, får folk bidrag för att bete sig patetiskt eller?
Nä, jag njuter bäst av att vara för mig själv faktiskt. Just nu i alla fall.
Vad jag känner i morgon får jag ta då.
Att ta dagen som den kommer, nåt jag börjar lära mig

Bookmark the permalink.

One Response to Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *