Idag fyller Tompa år :)

Dagbok 1 augusti 2005

Först och främst Grattis till lille Tompa som idag fyller 21. Hurra Hurra Hurra Hurra. Som jag sagt innan så är det nu bara ett år kvar till Tompa kommit ikapp sig 😉
Idag har det varit en ledig dag, men allt det sköna som det innebär. Att vakna på morgonen och inte behöva bry sig om ett skit, är såååå bäst. Att man sen vaknar och har en katt som tycker att man är skittråkig så hon kryper upp och lägger sig brevid en och spinner och låter som ett tröstverk gör inte saken sämre 🙂
När jag väl klivit upp ur sängen så var det dags för ett snabbt läkarbesök och sedan ett annat. Vipsa hem igen och ringde mamma som jag talade med en lång stund.
Det märks att hon är i behov att prata just nu, och jag lyssnar gärna. Det är det minsta jag kan göra för henne.
Dag blev sedan eftermiddag och då var det dags för date med Markus och lelle Tompa. Han fick föresten en väldigt fin present som jag lovar ligger kvar i Peters väska nu när de kommer hem ikväll/natt. Ja, Peter var med också för er som inte förstod det. Träffade även på Lindh vilket va kul då det var tusen år sen man såg honom senast.
Vi tillbringade eftermiddagen först på Pasta Prego och sedan på nåt fik vid domkyrkan. Efter det blev det köttbullekällaren och allt slutade på ”Storans” uteservering. När klockan slog 21 hade jag så ont i fötter och ben så det började bli väldigt väldigt jobbigt, så jag beslutade mig för att lämna sällskapet och åka hem. Det var i alla fall riktigt kul så länge det varade.
Väl hemma ikväll så såg jag på filmen Kinsey, vilket var en helt OK rulle om man tycker om sexualforskningar i moralens förlovade skitland USA.
—-
Här fick jag göra en paus i skrivandet. Den absolut största spindel jag sett i mitt liv, förutom på terrarier, vandrade förbi. Den va lite otäck men jag bar ut den. Hade inte hjärta att slå ihjäl den. Fast just nu kryper det överallt på mig!
—-
Idag börjar ju Pride i fjollträsk. Jag är faktiskt nästan glad att jag inte är där. Först för att jag aldrig hade pallat med att gå omkring så mycket men också för att jag allt mer börjar tvivla på Pride. I alla fall det Pride som figurerar idag. Ska skriva mer om det i veckan.
Tisdagen bjuder på jobb och arbetsdagen inleds med personalmöte. Jag har ingen som hels lust att gå men då jag är ansvarig för de där jävla mötena så blir jag väl tvungen.
Fy fan va less jag är på jobbet mitt. Det är något så in i helvete lessamt att gå dit så det går inte förklara.
Fast jag har kommit på vad jag ska roa mig med min sista tid i den kommunala prostitution man kallar för Äldrevården, jag ska göra allt jag kan för att vara ett riktigt pain in the ass på chefer och styrande.
Jag ska dessutom vara det på ett byråkratiskt sätt. ALLT!!! jag ser som är fel ska jag anmäla. Det ska skrivas tillbudsrapporter, avvikanderapporter och rapporter överlag så de ska drunkna i papper.
Kommunen älskar ju papper och blanketter. Nu ska jag se till att de används.
Gamle Walle är tillbaka. Försök sätta er på mig nu.
Kom igen nu, Göteborgsjävlar!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Idag fyller Tompa år :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *