Fred Phelps kommer till Sverige

Bästa exemplet på vad misslyckade psykreformer kan ställa till med kommer till Sverige!

Fred Phelps, mannen med hemsidorna godhatesfags och godhatessweden kommer till Sverige den 5 september.
Detta berättar tv4 om idag.
Fred Phelps är en baptispräst från Kansas som mer än någon annan reagerat på att Åke Green ställdes inför domstol för sina kränkande uttalanden om homosexuella. Herr Phelps hatar nämligen homosexuella, och när vi skriver hatar så menar vi också hatar. Han hatar homosexuella så mycket så att han hoppas att alla svenskar dör och att Sverige försvinner från planetens yta på grund av vår behandling av herr Green. Dessutom hatar Fred Phelps vårt kungahus. Han tycker att kungen är ett kräk som inte avgick som kung när Green sattes i fängelse.
Den ende svensk som Fred Phelps uppenbart tycker om är Åke Green. Han tycker om Green så mycket så han vill resa ett monument över honom. Det sägs att Herr Green inte är så värst glad över sin amerikanska vän, fast det kanske Green skulle tänkt på innan han jämförde homosexuella med cancer. Det blir nästan lustigt att Greens hatpropaganda slår mot honom själv, och det i form av en ännu mer fanatisk farbror än honom själv.
Den 5 september får i alla fall vår huvudstad besök av Fred Phelps med familj. Där ska han visa sin avsky för Sverige och kunghuset. Ja, om han nu får komma in. Enligt Tv4 jobbar SÄPO på att försöka ta reda på om Fred Phelps är ett hot mot rikets säkerhet. Jag tycker Phelps ska få komma. Yttrandefriheten måste hållas, även om man är arg på kungen. Det är ganska lustigt ändå att det antagligen inte varit några problem för Phelps alls att komma in om han enbart riktade in sig på bögar. Nu går han på kungen och då blir det värre.
Om Phelps läser detta så hoppas jag också han bestämmer sig för att ta vägarna förbi Göteborg också. Jag vill så gärna visa honom Älvsborgsbron. Vi har ett nytt system där om man vill träffa Gud blixtfort. Godnyjump heter det…

Bookmark the permalink.

5 Responses to Fred Phelps kommer till Sverige

 1. Linus says:

  Jag hoppas också att herr Phelps får komma in i Sverige när det är dags, han skulle få alldeles för mycket uppmärksamhet ifall han inte blir insläppt. Sen tycker jag att en hel drös med homosexuella skulle anordna en välkomstkommitté och guida herr Phelps i vår kungliga huvudstad. Ser framför mig en mycket underhållande bild där ett gäng trevliga homosexuella människor gör sitt bästa för att hjälpa och guida herr Phelps medan han själv, högröd i ansiktet, skrikande spottar ur sig sitt hat och förakt mot sina antagonister 🙂
  För övrigt anser jag det som mycket märkligt att det kan rymmas så mycket hat i en man som lever, och lär ut, enligt kristen tro?!

 2. Malin says:

  Jag hoppas den fan möter Gud fortast möjligt. Fast gud lär han väl knappast möta, blir nog herrn en trappa ner.
  Men det förstås…klart han ska komma till Syndens Näste, man vill ju uppleva så mycket som möjligt innan man dör.. 🙂

 3. Robin says:

  Att den idioten bara vågar sätta sin fot här.
  Skulle varit ballt om en grupp svenska homosexuella patrioter skulle fått tag på honom här.

 4. Andréas says:

  Så, allas våran favorittomte kommer till Sverige: Freddie Phelps!
  Synd att Pride-festivalen redan är avklarad. Annars vore det ju en självskriven höjdpunkt för denne älskvärde (läs: oälskvärde) )präst att bevittna! Om man nu vill se all ”synd”, eller vad det nu är, så skulle han ju kommit lite tidigare…
  Ingen alls som funderat på att snabborganisera en Mini-Pride?!

 5. Roffe says:

  Håller till fullo med Robin.
  Vad i helskotta ska den jäveln få komma hit för???
  Skulle bin Laden få komma på ”besök” till U.S.A?
  Tror knappast det….
  Nej, det borde ha annordnats en välkomstkommité bestående av diverse homosexuella patrioter, och övriga patrioter också för den delen, som kunde visa herr Phelps den raka vägen till sin ”gud”, som förmodligen mycket riktigt snarare är hornförsedd…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *