Batman Rules!

Dagbok 4 augusti 2005

Ledig dag! Vilket betyder ont, halt och öm. Men jag är likförbannat ledig och jag kommer vara ledig i tre dagar till!!! WHOHOOOOO
Ni anar inte vad jag hatar mitt jobb just nu, och ni anar inte hur jag skulle vilja trycka ner en använd blöja på väl valda politiker i Göteborgs Kommun. Usch, må de få en spårvagn över sina fötter!
Inatt väcktes jag av sörmlandsnytt eller va de heter. Min TV fick för sig att starta av sig själv vilket var ganska irriterande faktiskt.
På morgonen vaknade jag sedan av att en ALU arbetare på 12 år klippte kanterna på gräsmattan, vilket tog en evig tid. Varför måste dessa maskiner låta så?
När detta äventyr va över så fortsatte jag dagen med att bara ta de lugnt och stilla. Var på torget lite och lite sånt där. Fick sedan massage i foten och jag kommer från och med nu sluta med sex och bara ägna mig åt detta.
När kvällen kom, och kylan för helvete va kallt det är, så var jag, Henke, Tompa och Peter och såg Batman Begins. En film som var riktigt bra faktiskt! Klart den bästa Batman filmen som gjorts. OCH VILKEN KROPP HAN HAR! Alla som vill se 10 sekunder assnygg överkropp bör se denna film. Scenen när han gör armhävningar är bättre än alla porrfilmer ihop.
Förutom det sexuella i denna film då, som antagligen bara jag i sällskapet tänkte på, så var som sagt filmen en riktigt bra rulle.
Peter, den söte raringen vars kort många drägglat över på denna sajt, har skaffat skägg och attans va bra han passar i det. Riktigt riktigt snyggt faktiskt.
Ska träffa Peter och Tompa i morron med försten, då ska vi se Rikard Wolff när han är djup och sjunger om Edit och andra töser. Jag kommer få försvara Peter mot alla fjollor på Liseberg som kommer jaga honom 🙂
När jag och Henke kom hem var det dags för den obligatoriska ”ta hand om fötterna” stunden. Iskallt vatten kanske inte känns asbra direkt men ack va skönt det är mot värken. När jag sitter med fötterna i detta ringer en liten yngre bekantskap och är depp. Walle lyssnar och Walle tröstar så gått han kan, och det vill Walle göra också. Det är inte lätt att vara människa alltid, och när allt kommer omkring så vet jag att denna person skulle göra de samma för mig.
När allt kommer omkring verkar det ibland som att man behöver en Walle i sitt liv.
Jag har ju mina Wallar, Katarina och Catarina och Joel är ju tre av dom. Hoppas jag ibland kan vara en Walle för dom också.
Nä nu flummar jag bara, dags att sova tror jag.
Jo en sak till…
Peter är straight, en del har ju mailat och frågat på grund av bilden. Han är tyvärr detta och har enligt goda kontakter inga planer på att bli något annat eller. Försök överleva ändå alla! Snälla!
Gonatt 😀

Bookmark the permalink.

2 Responses to Batman Rules!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *