Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram…

Dagbok 31 juli 2005

Låt mig först säga att om jag någonsin träffar nötterna bakom Fronda så ska jag slå dom med min handväska. I fredags spelades denna låt tusen gånger (ihop med Amy, lillflickan som ser ut som om hon var 8 ). Just ”Rullar fram” blir man trött på redan första gången man hör den fast ändå är det något visst när 20 killar utan flickvän lyssnar på just den låten 😛
I vilket fall som helst så var jag dödstrött på den, men gissa vad som sker.
Jo när Poppe sedan kommer hit, snorpackad, vilken låt sjunger han konstant på? JAAA rätt gissat! *suck*
Annars har det varit en regnig helg i Göteborg. Jag trodde inte att det kunde regna så mycket som det gjorde igår. Hela stan flöt nästan bort och det var som en åskregnoväder som höll i sig i flera timmar.
Rammstein var förövrigt precis lika töntiga som de brukar vara. När man spelar skitmusik så kan man alltid gömma det bakom eld och krasch och Boom!
Synd att man inte fick se U2 i fredags. Konserten var visst något alldeles extra, och sen är Ullevi en helvetes bra utomhusarena. Att den emellanåt börjar svaja är ju mer Springsteens fel. Jag är inget jättefan av u2 men det är grupper som dom man ska se live, och en grupp som så länge hållt sig på toppen är värda att se.
Kul sen när de kommer till Göteborg, det blir livat i hålan här minst sagt.
Kul att så många skrivit mail om ”memoarerna”, fast fler ändå borde kunna lämna kommentarer. Så lång tid tar det inte, eller hur? Jag vet ju hur många som läser 🙂
Nästa lördag är det sagt att man ska gå till Gretas, men jag vet inte om jag vill följa med. Tompa och hans kompis Karin ska dit men jag är ju något ”handikappad” och det känns som att man kommer sitta där och inte kunna röra på sig som man vill. Det beror väl lite på vilka som kommer med vill säga, men är gänget i JAG MÅSTE HA NÅT inställning så vet man liksom hur de kommer bli. Det har varit tjejer där som nästan betalade för att bli uppraggade och dom trivdes bra i vårt sällskap
Ska tvinga med mig Henke i alla fall, han är sååå söt när han är full. Fast inte för full för då somnar han 😛
Nej, nu ska man förbereda sig för sitt förbannade pissjobb igen. Den sista % som drev mig att gå dit är borta nu. Känner inte det allra minsta för vare sig jobb, boende eller engagemang och det är något man måste ha när man är i den här branschen.
Den 16 augusti ska jag ha möte med arbetsgivare och fack angående mitt varsel. Jag räknar inte med stöd från facket, det är fel fackförbund man är med i för sånt, men jag är ganska duktig på att tala för mig i alla fall så det ska nog gå bra.
En sak är i alla fall klar. Den gamle Walle kommer tillbaka alltmer, och den Walle lät sig aldrig sättas på eller styras. Jävlar va tuff han var. Kanske har de senaste årens händelser fått mig att få nog av Mr nice guy.
Just nu är jag mer som en spottkobra som anfaller direkt. Borde väl försöka lägga mig någonstans där emellan eller nåt.
Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram…
P.s Jo till DIG… You Go U Bad Boy! 😀 D.s

Bookmark the permalink.

4 Responses to Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram…

 1. Tompa says:

  eller kanske Mr nice gay

 2. Angela says:

  Vi är några arbetspolare ( i alla fall två 😉 som brukar gå ut och ta en pilsner då och då. Jag tänker föreslå att vi går till Gretas nästa gång. Så mycket som du skrivit om detta place måste man ju som Göteborgare ha besökt den…eller? Förhoppningsvis kan vi kanske ses där om jag meddelar i god tid?? *Hoppas*

 3. Walentine says:

  Jaaa, det vore skitskoj Angela!
  Jag lovar att säga till när jag går dit 🙂
  Ska ju ev dit på lördag men det lär bli fler gånger efter det, och kanske före me 😀

 4. Angela says:

  Hej Walle! Ja, det blir inte förrän tidigast i september någon gång för nu har jag semester och sedan min polare på jobbet men jag hör av mig. Tycker också att det skulle vara jätteskoj att få träffa dig! *Kram*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *