ÄNTLIGEN! Nu ska vi lämna Backa!

Dagbok 16 juli 2005

Egentligen skulle denna dagbok först ha handlat om lite funderingar och tankar jag haft denna vecka. Sen när jag kom hem ikväll hade jag fått ett mail som gjorde mig rosenrasande. Fast sen insåg jag att jag inte orkade skriva om nåt av ovanstående. Istället kan jag berätta att jag och Henke nu bestämt oss för att lämna Backa, ja vi ska bort från Hisingen totalt.
När man bott i detta helvetesområde sedan 1998 och verkligen sett hur invandrargängen tagit över helt så tröttnar man till slut. Senaste veckan har 2 personer blivit misshandlade, varav den ena blev utsläpad från sin lägenhet, fastbunden med ett koppel mot ett träd medan folk slår och sparkar på honom, och då talar vi bara om vår gård. Dessutom försökte några bryta sig in i vår trappuppgång häromnatten.
Och nu talar vi bara då om det som skett senaste veckan, på våran gård.
Lägger vi sedan till våltäkter och polisjakter och annat spännande så är det kanske inte så konstigt att man vill härifrån.
Så nu ska vi begära omflyttning, till vart och när vet vi inte. Bostadssituiationen har i Göteborg har blivit allt mer Stockholmsk, alltså förjävligt. Fast vårt bostadsbolag säger att man har förtur i omflyttning.
Det kommer bli dyrare och antagligen mindre lägenhet också men det är det värt. Vi vill känna oss trygga i vårt boende och det gör man inte i Backa.
Sen får vi som sagt se när det blir något ledigt. Vi kommer vara ganska kräsna för vi vill inte flytta från ett Ghetti till ett annat
Så är det med den saken!
Sen vill jag ge helgens ros till Tompa. Han ringde i fredags och gjorde mig väldigt glad, och han förstår det antagligen inte själv.
Du är snäll Tompa och det uppskattas ska du veta. *kram* på dig!

Bookmark the permalink.

2 Responses to ÄNTLIGEN! Nu ska vi lämna Backa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *