Jag är bäst!

Dagbok 5 juli 2005

Blev som alla kanske förstår lite stolt över mig själv idag när jag vägde mig. Resan har börjat men det är en lång tripp jag ska göra.
Annars har dagen varit lugn faktiskt. Jag haltade iväg till jobbet för att vara med på en totalt meningslöst personalmöte. Som vanligt var ungefär hälften borta på grund av sjukdomar och annat (annat är i detta fall barn. Barn till sjukvårdspersonal är världens svagaste barn och måste ha tillsyn dygnet runt bara dom hostar en gång) Så det var totalt meningslöst att gå dit.
Kvällen tillbringade jag ensam och allena och shit va skönt det var. Inte ens telefonen använde jag förrän klockan 23 ungefär. Då talade jag med *Han vars namn jag inte kan nämna för då skiter vissa ner sig i avund* och med Markus.
Sen kom denna veckas höjdpunkt då jag träffade på en klasskompis från grundskolan som jag sen snackade läääänge med. Det var oerhört kul att uppdatera sig lite, och få snacka lite skit om gamla konstiga lärare och sånt man hade. min klasskompis bor så högt upp man kan komma, nästan, i Sverige nu för tiden. Det finns mygg där fick jag lära mig 🙂
Kul va det i alla fall Eira, det där får vi göra om 🙂
Fast man inser hur gammal man blivit. Usch, det tänker vi inte på
Jo, en bra dag. Nu ska jag äta lite grönsaker tror jag.
Natti!

Bookmark the permalink.

One Response to Jag är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *