Ibland hinner kropparna inte kallna

Lars Leijonborg gör allt han kan. Han går till och med över lik

Nyheterna svämmar över av politiker från hela världen som beklagar och fördömmer det som skett i London. Så sker också i Sverige men här är borgarna på krigsstigen och därför spelar man med fula regler.
Lars Leijonborg har under dagen konstaterat hur viktigt det är att militären får samarbeta mer med polisen. Detta har varit förbjudet i Sverige sedan Ådalen -31.
Det är lätt en dag som denna att komma med idéer. Fast måste man utnyttja skadade, chockade och arga människor för att komma dit man vill? Det är märkligt är att ingen funderar på om militären verkligen behöver samarbeta med polisen. V arför skulle dom det? När blev Sverige ett mål för Al-Quaida? Vårt lilla land är inget viktigt mål för terrorister då vi knappast ses som oerhört USAvänliga och vi hade starka synpunkter på Irakinvasionen. Dessutom är Sverige ett av de länder som mest kraftfullt kritiserat Israels politik när det gäller Palestina. Detta nämner inte Lars Leijonborg. Nej, han gör vad han kan för att komma in i regeringen. Även om det innebär att ändra lite på verkligenheten så den passar hans syften.
Hoppas blodsmaken sitter kvar i munnen länge Lars Leijonborg om du kommer dit du drömmer om.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Ibland hinner kropparna inte kallna

  1. Joel Hinz says:

    Samtidigt har han en poäng, polisens makt måste förstärkas. I dag får de be om lov och lämna in tre skriftliga ansökningar om de tänker peta på någon som just skjutit dem i magen. Ta kravallerna i Gbg som exempel, hur mycket skada hade förhindrats av en sådan enkel sak som vattenkanoner? Eller låghastighetsgummikulor?

  2. Knopp says:

    Vi saljer valdigt mycket vapen till USA sa dom kan nog fa for sig en hel del. Fast jag tycker inte att Lars ar sarskillt smart for det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *