Homohatet fortsätter

Deras brott, homosexualitet


2 pojkar i 18 års åldern avrättades den 19 juli i staden Mashhad i Iran. Deras brott var att de haft sex med varandra. Detta skriver bland annat RFSL om idag. Innan det hade pojkarna suttit i fängelse i 14 månader och också utsatts för 228 piskrapp.
På RFSL’s hemsida kan man läsa…
Jag blir rasande när jag ser de här bilderna! säger RFSL:s förbundsordförande Sören Andersson. Att svenska regeringen regelmässigt skickar homosexuella, bisexuella och transpersoner till Iran efter att de sökt skydd i Sverige är för djävligt.
– Till skillnad från såväl Utlänningsnämnden, Migrationsverket och regeringens ansvariga statsråd – Barbro Holmberg – väljer RFSL att tro på de som faktiskt är utsatta och som samstämmigt berättar om risken för avrättning, fortsätter Sören Andersson.
——
Jag håller fullständigt med Sören Andersson. Sverige som ska vara så in i helvete öppet och fint bryter hela tiden mot folks rättigheter när de skickar folk tillbaka rakt in i döden. Bilden ovan visar att det som så många sagt i flera år, just att det är livsfarligt att leva som homosexuell i Iran.
Det är nu jävlar i mig på tiden att Persson och resten av våra politiker börjar reagera lite. Var är protesterna? Var är alla möten hit och dit och var är den samlade höga rösten från riksdagen som protesterar? Vidare behöver också folk i allmänhet vakna till lite. Eller är det mindre hemskt när två homosexuella blir torterade och avrättade än när en kvinna som varit otrogen är det? Enligt den extremt tysta opinion som verkar råda kan man lätt tro det.
Fy fan för Irans ledare, fy fan.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Homohatet fortsätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *