Hisingen eller Manhattan???

Dagbok 30 juli 2005

Det har varit mycke den senaste veckan kära dagbok.
Jag tog i alla fall det definitiva beslutet på att inte åka ner på begravningen. Sen har det varit ganska lugnt där.
Fick i och för sig veta lite saker som kan lösa andra saker som legat över mig i över 10 år, men tills allt är klart så håller jag det lite för mig själv. Genom åren har jag lärt mig att inte ropa hej förrän jag både hoppat över bäcken och gått en bra bit därifrån.
Igår fick jag uppleva fest med Markus, Robban och deras kompisar. De flesta var väldigt trevliga (har ju i och för sig träffat många av dom innan) och det är något speciellt med att se ett femtontal sketfulla människor sjunga med till ”Piratesong” från Monkey Island 😛
Jag tycker egentligen det är ganska intressant att vara iakta människor på såna här fester, man får mycket upplägg till funderingar om inte annat 🙂 Senare på natten kom en sketfull Poppe hit och han sitter nu i mitt vardagsrum och tycker jättesynd om sig själv. Fan va kul det är att inte vara bakis när andra runt om en är det 😀
Helgen ska jag tillbringa på jobbet, ska dit strax. Jobbar korta turer denna helg vilket jag är tacksam för. Fötterna värker konstant och inte blir det bättre heller. Börjar allt mer få för mig att det aldrig kommer släppa. Kul om man blir halt och full med värk redan vid 33 års ålder.
Denna vecka har fått mig att fundera mycket på mitt liv fram tills idag. Jag började i all hast skriva lite memoarer. Känns faktiskt skönt och det blir liksom som om hjärnan lägger minnesbanden i bakåtspolning lite, vilket inte alltid behöver vara fel.
Annars kan jag väl tillägga att om allt går som jag vill så kommer vissa få det väldigt jobbigt ikväll. Det drar ihop sig till storm i Göteborg och då kan vågorna gå höga. Är han där, kommer han få det besvärligt. Är han där inte spelar det ingen roll, jag kan vänta…

Bookmark the permalink.

One Response to Hisingen eller Manhattan???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *