En helg i de lamas tecken (eller nåt)

Dagbok 3 juli 2005

Det har varit en bra helg och det har varit en dålig helg. Om vi börjar med det som varit bra…
Jag har träffat Patrick på både öl och mat. Det var fantastiskt roligt faktiskt. Jag kan så här i efterhand inte begripa varför jag envisas med att umgås med människor som inte vet vad och hur dom är. Den andra sorten, som redan är klara med sånt, är roligare. Många av dom jag umgås med är ju iofs osäkra från början men sen när dom blir mer säkrare brukar inte jag behövas mer.
Det blev en kväll på avenyn och en kväll hemma i alla fall. Film hann vi också med att avklara, bland annat Sin City som jag aldrig mer kommer se i hela mitt liv och The grudge som va lite spännande. Efter det hade vi varit straighta så de räckte för flera veckor insåg vi och avslutade filmkvällen med att sjunga med till Annie. Behöver jag berätta att detta räckte för att det skulle bli jättegay! 🙂
Det var kul att träffa Patrick igen. Känns som att jag ”räddat” så många denna vår och sommar så jag glömt av dom som räddat/räddar mig.
Det som varit jobbigt i helgen är den förbannade foten, eller fötterna kan jag ”skryta” med nu för nu har det hoppat över och satt sig i högerfoten också. Ja i alla fall värken. Så någon hälseneinflammation ska ingen jävla läkare få mig att tro att detta är.
Under söndagen har min oro för fötterna ökat men efter ett samtal med Katarina så bestämde jag mig att vänta tills i morron i alla fall. Så nu sitter jag här med fötterna i kallt fotbad med såpa i. Blir de inte bättre tills i morron eller nåt så får jag ringa en vårdcentral, och det kommer inte bli samma som sist. Fast jag har en god lust att ringa den läkaren där och fråga om han hete Joseph i förnamn…
Jaja, bara de löser sig. Snart är det dags för behandling igen och jag orkar inte ta bägge dessa sakerna och oroa mig för. Räcker med en i taget.
Fast jag har bestämt mig för att om jag har ont kommer jag sjukskriva mig. Jag har faktiskt aldrig gjort det innan, vilket är ganska idiotiskt. Alla andra i detta land verkar ju, enligt nyheterna, göra det hela tiden så varför inte jag också. Känns som att jag har rätt till det i alla fall.
Annars finns det inte så mycket att tillägga om helgen faktiskt. Har varit lugn och sansad, men med roliga moment som Patrick. Äter gör jag rätt och skulle väl egentligen velat röra på mig lite, men det får jag väl ta senare.
I morron är det måndag och på kvällen ska jag, henke, jocke och hans tjej se Världarnas Krig. Tisdag är det första dagen att väga sig och sen personalmöte, och så liiite läkarbesök också. I love the summer! *sucka*

Bookmark the permalink.

One Response to En helg i de lamas tecken (eller nåt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *