Bzzzzzz…..

Dagbok 15 juli 2005

Då har det börjat igen då. Ännu lite självlysande medel ska ”sprutas” in i kroppen. Denna gång är det iofs inte så jobbigt som det varit innan. Illamående och tröttheten ska jag nästan helt slippa, fast detta kommer kompenseras av att jag kommer få skitont istället.
Jaja, om inte en så värst ¨lång framtid är det över. Det kommer sluta lagom tills Stockholm Pride börjar så man hinner dit i alla fall. Har talat löst om att jag, Poppe och Patrick ska åka dit ihop. Vore kul faktiskt.
Vidare har jag varit en del hos en sjukgymnast nu också för fötterna. Jag har fått ett program där jag ska träna fötterna varje dag. Hälsenor och annat måste ”dras ut” lite. Så 20*3 per dag ska jag göra detta. Är öm som fan efteråt men det som räddar mig är att sjukgymnasten sagt att det kommer ta minst 12-15 veckor innan jag kommer märka av en förbättring *sucka tröttsamt*
Känner mig väldigt sliten just nu. Är trött och ännu mera trött. Idag fullständigt ösregnar det i Göteborg vilket i alla fall får värmen att avta lite, vilket jag är tacksam för.
Ändå känner jag att jag inte riktigt orkar med någonting. Inte så att jag är direkt depp eller så, mer bara sliten. Fast det får man nog vara i min situation kanske.
Jag blev föresten varslad förra veckan. Det som skulle bli en fast anställning blev varsel istället. Vet inte riktigt hur dom tänker på kommunen men om dom tror att dom kan leka som dom vill med mig så tror dom jävligt förbannat fel. Jag har sett tillräckligt och upplevt tillräckligt för att väldigt många huvuden skulle kunna börja rulla. Börjar dom bråka så lovar jag att göra det samma. Känner idag att jag gärna kan kliva på döda för att uppnå det jag vill. Det är så jävla många som använt mig som stege, nu är det min tur.
När tid finns ska jag skriva mer om alla turer på jobbet.
Idag någon gång kommer Emma och Hanna hem. Shit, vad jag saknat dom. Hoppas jag hinner träffa dom snart!
Nej, nu är det dusch som gäller och sedan iväg till sitt förbannade skitjobb. Det lilla som gjorde att jag orkade gå hit är som bortblåst nu. Varje sekund där uppe är en plåga. Funderar på att sjukskriva mig, det är ju tidens melodi för alla andra som jobbar inom den offantliga sektorn.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Bzzzzzz…..

  1. Emma says:

    Honey… I’m HOOOOOMEEE!!

  2. Malin says:

    12-15 veckor!! Oj oj….på den tiden kan man ju tappa tron flera gånger om…hav tålamod och styrka…

  3. Ina says:

    Long time no talk… är också hemma nu. Något mindre sliten än på ett tag… himla bra program jag fick av dej förresten!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *