Aftonbladet ger sig på fåglarna nu

Sveriges sämsta dagstidning letar nyheter!!!

Tidningen Aftonbladet som en gång i tiden skrev om viktiga saker som hänt i Sverige och världen letar nu i sommartorkan efter nyheter som aldrig förr.
Idag är det Sveriges fåglar som åker på sig ett Scoop. Vi får läsa om Stackars lille Gustav som är rädd 🙁 *snyfta*
Gustav blir nämligen anfallen av hemska måsar när han och hans kompisar spelar fotboll. På en liten bild får vi se stackars Gustav som antagligen efter den femtioelfte tagningen lyckades se exakt så lessen ut som fotografen ville. Gustavs pappa berättar vidare att de är oroliga och ingenting hjälper för att få bort måsarna.
Dessutom klagar den lille Gustav på att han minsann inte får sova om nätterna på grund av att måsarna skriker redan halv tre på morgonen. Här ska det tilläggas att måsarna i Malmö är mer morgonpigga än sina bröder i Götebirg, här brukar dom inte vakna förrän klockan halv fem ungefär. Fast jag gillar ju iofs måsskrik.
Malmö är idag en stad i skräck och tur är det att Aftonbladet finns som kan berätta om detta enorma problem.
Nu är ju Aftonbladet en seriös tidning som vill erbjuda sina läsare lite mer fakta så klickar man sig vidare kan man lära sig allt om dessa uppenbart livsfarliga djur. Tjäderhannar kan anfalla människor t.ex så AKTA ER!
Dessutom kan hackspetten vara ett stort problem får många. De HACKAR på husen! Tänk va! Hackspetten gör något som den gjort sen den ”hittades på”, den jäveln.
Ja det är tur att Aftonbladet finns!
Föresten! Jag har problem med en Trut på jobbet. Han är lite ilsken när man kommer för nära det han ser som sina domäner. Med tanke på att Truten är mycket större än måsen borde väl detta vara en förstasida eller?
Dessutom hade jag en duva inne i köket förra veckan. Vilket krisnummer ringer jag???
P.s För er som känner att ni vill berätta om era upplevelser när det gäller dessa djur från helvetet så kan ni maila Aftonbladet och berätta. Det gör ni till adress: fagel@aftonbladet.se D.s
P.s.s Har ni lite extra tid över så passa också på att maila ”journalisterna” som skrivit om nyheten och tacka! Det kan ni göra på adresserna : jenny.ryderstedt@aftonbladet.se och pelle.tagesson@aftonbladet.se D.s.s

Bookmark the permalink.

4 Responses to Aftonbladet ger sig på fåglarna nu

 1. Joel Hinz says:

  Jag har ju sagt till dig länge nu att måsar är onda! 😀

 2. Ina says:

  Jag har blivit terroriserad av en hackspett som trummade på en metallskoningen på en elstolpe…
  …och visst är måsar onda!! 🙂

 3. Malin says:

  Alfred Hitchcock, släng dig i väggen! This is the real thing 😉

 4. Catarina says:

  Fåglar är onda varelser. Det vet ju alla! Iaf duvor som invaderar ens sovrum och måsar som anfaller ens huvud när man är ute och går helt fridfullt.
  Så det så 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *