Yeah you go girl!

Dagbok 20 juni 2005

Fan va tiden flyger, det är snart jul! Har ni tänkt på det?!
Idag har Walle letat efter sjukgymnaster, men först verkade det som om alla sjukgymnaster i hela västsverige tagit semester samtidigt. Efter tusen samtal, nästan i alla fall, fick jag fatt i en vänlig själ som kunde ta emot mig den 14 juli. Tack för det! Jag blir bara irriterad av att inte veta vad jag kan göra med fotjäveln. Alla säger att jag inte ska anstränga den. Nehe, och vad är anstränga då? Är en promenad att anstränga den? Stå på ett ben? Hoppa jämfota? Jag vet inte, men alla varnar för att hälsenan kan gå av. Sen säger dom inget mer.
Jag börjar nästan bli ”glad” att jag har cancer för annan sjukvård verkar jävlar i mig inte funka ett skit längre.
Snart börjar strålningen också. En vecka ska den hålla på ”bara”. Sen ska det kollas och sen ska det kanske strålas lite till. Cellgifter kanske jag slipper detta gång! WHOHO!
Fast en sådan där dum tanke kom idag. Om jag lurat döden även denna gång, borde han inte snart då lära sig hur han ska lura mig tillbaka?
Dagen har varit ungefär som vanligt, fast jag fick träffa Patrick idag vilket inte alls va dumt *tar en cigg*. Jag har också fått en present i form av solglasögon med styrka så nu kan jag se ascool ut när jag vill!
Tja, vad ska man säga…
En bra dag helt enkelt! Nu ska jag sova och hålla om lite och det ÄR bättre med ”Du e la go” än någonting annat.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *