Sommaren 2005

Dagbok 12 juni 2005

Hur kommer denna sommar blir? Den frågan har man ställt sig många gånger den senaste veckan.
Jag har täknt tillbaka på de senaste sommrarna. 1998-2001 jobbade jag som en dåre om jag inte genomgick behandling. Sommaren 2002 gick jag igenom behandling och mådde dåligt för att jag var ihop med Alex. Sommaren 2003 genomgick jag behandling och var ihop med Alex. Sommaren 2004 genomgick jag behandling och mådde dåligt för att jag varit ihop med Alex.
Jag hoppades så att sommaren 2005 skulle bli annorlunda. Jag hade hoppats att kunna resa någonstans och bara ta det lugnt.
En vecka ska jag iväg men mer vet jag inte, och jag känner att jag skulle behöva det. Jag har ganska länge haft känslan inom mig att jag liksom går på reservtanken just nu. Jag har aldrig riktigt fått hämta upp mig efter de senaste händelserna innan det liksom rasar på igen, och så har det varit ganska länge nu.
Inte för att jag kan säga att jag skriker ut i dödsångest på grund av det men det känns ändå som läge kan kunna få hämta andan lite.
Flera har frågat om jag vill komma till dom och hälsa på. Scart ska jag försöka hälsa på, Mike likaså. Även Carina bor där uppe men i ett område jag inte direkt vill besöka med risk för att jag sen åker in på livstid, och det vore ju synd eller nåt.
Seth har också frågat, och han bor längre ner i vårt lilla avlånga land och självklart Catarina som bor nästan i mitten.
För utomlands är det ingen ide att tänka på just nu, förutom veckan i Berlin. Jag vet att läkarbesök efter läkarbesök står på schemat så det är lika bra att då ta det försiktigt och lugnt istället.
Fast även denna omgång kommer väl ta slut, och jag som alltid vill vara annorlunda ska ju inte ta semester som alla gör i Juli. Det är väl en fördel med skitjobbet man har, att man kan välja lite. Tror jag ska rikta in mig på sensommaren/hösten istället.
Nej, nu ska jag i alla fall ut i solen och njuta av vinterkylan eller nåt. Har haft besök i helgen men det skriver jag om senare.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *