Sen kväll med Emma

Dagbok 9 juni 2005

Life is lustigt egentligen.
Ena stunden sitter man och funderar på om doktorn ska låta en få behålla något blod. Sen i nästa stund skäller man på en 90 årig tant för att hon inte äter, och sedan en liten stund efter det sitter man och äter Lasagne ihop med Emma och ser på Spiderman 2 (Toby får föresten gärna komma hit och skjuta sitt nät när han vill)
Ja, livet är lustigt och omväxlande.
Emma är söt, väldigt söt faktiskt. Om jag inte varit en ”sån där” skulle jag nog vilja ha haft en tjej som såg ut som Emma, och som va lika mjuk som Emma. Fast nu så är det som det är, men en dag kommer nog Rönnbären mogna. Jag har nämligen aldrig testat att äta Rönnbär och man ska testa allt innan man dör 🙂
Det känns skönt att ha någon här. Inte för att jag skriker i ångest och ensamhet men snart är det sommar, och då kommer jag under stora delar bli ensam vare sig jag vill eller inte.
Och när BZZZZZZZZ börjar kommer jag inte orka vara social i alla fall, om nu BZZZZZZZZ börjar vill säga. Allt beror på vad alla prover visar och hur kroppen min kommer orka, om den orkar.
Idag fick jag erbjudande om utbildning på jobbet. Jag tackade faktiskt Ja men förklarade för min chef hur läget ser ut. Att plugga är inte direkt det översta på min lista över prioriterade saker just nu, men å andra sidan är det ju kul att hon frågade för det betyder ju i alla fall att hon verkar tycka att man gör ett bra jobb.
Känner att skrivandet börjar komma tillbaka så smått och det känns inte fel det heller. Snart är allt ihopvävt och klart, och snart snart snart kan det jag de senaste 10 månaderna planerat börja ske…
It’s time to kick som ass.
Hur länge ska den här hämnden hålla på?
Den har inte ens börjat än
Nu är det helg och i morgon ska jag vakna och bjuda Emma på frukost. Sen på dagen ska jag ringa Robin och gratta honom till att skolan är slut på ett tag. Sen ska jag upp till cissi med hennes kissekattdator (Cissi bad mig en gång fixa en dator till henne, och det gjorde jag. Datorns chassi ser ut som en katt 😀 Hon hatar den, jag älskar den) Jag ska också försöka klämma in en snabbträff med Poppe för det har jag lovat och sen kommer jag vara helt slut.
På lördag ska jag träffa nästan alla mina arbetskompisar och senare kommer Emma och Hanna hit. Ännu en gång ska man få känna sig som den mest straighta killen på jorden. YEAH BABY!
Äh va fan, jag ska inte klaga. Jag är iofs livrädd för vad som komma skall, men en stor skillnad har jag idag.
Ingen runt mig trycker ner mig för att jag är sjuk, och vet ni vad kära läsare?
Det är nog det viktigaste av allt.
Jag tror att jag så sakteliga börjar lära mig vad livet är, och det är inte som jag haft det.
För med rätt människor omkring en så klarar man det mesta, och med rätt människor omkring sig behöver man inte alltid vara den rätta, starka, trygga Walle. Man kan få vara den lite mer fjolliga och hysteriska Walentine.
Avslutningsvis så har vissa idag gjort allt de kan för att visa att de inte är avis, de anstränger sig så mycket ibland så det nästan blir patetiskt. Va synd att de inte inser att tiden runnit ifrån.
Gonatt Moder Jord, du är en bitch men trots allt duger du ganska gott som du är

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sen kväll med Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *