I idag inget nytt sen igår

Dagbok 28 juni 2005

Idag fick jag en bekräftelse kära dagbok. En totalt fullständigt bekräftelse som gör livet lite enklare/svårare (välj själv).
En person som betytt och betyder väldigt mycket för mig tycker om mig. Han tycker om mig väldigt mycket. Samtidigt förstår han det inte själv, eller vill inte inse det. Eller så är han bara en konstig prick som inte förstår att han leker med folk när han beter sig som han gör.
Så vad har nu detta gett mig? Tja, egentligen ingenting men erkänn att det är kul att det sker saker 😛
Tisdagen har varit lugn och fridfull. Av någon idé som bara Gud känner till fick jag för mig att jag skulle träna med min fot idag. Aj aj sicken kass idé detta var. Nu har jag skitont men skam den som ger sig!
Annars handlar det mest om mat just nu. Helvete vad man ska äta. Jag sliter som ett djur för att göra åt mina points. Ändå lyckas jag inte. Fast det finns att ta av på mig så jag klagar inte. Kanske kan det medföra nåt kilo snabbare ner eller så.
I morgon eftermiddag kommer Patrick. Det ska bli väldigt kul att träffa honom igen. Det var längesedan faktiskt. Så här i efterhand kan jag för mitt liv inte begripa hur jag kunde vara så jävla dum så jag slutade träffa honom och istället valde den där ”Nu ska Walle rädda förvirrade personer” linjen igen men man lär väl sig på sina misstag och snart kanske till och med jag kommer göra det 🙂
Jag glömde ju skriva igår att Hanna och Emma visade livstecken från sin semester. Det var kul. Saknar dom faktiskt.
Hanna har ju fått sin W! (W! står för ett hemligt namn 😛 men det är INTE jag……….än 😉 ) medan jag och Emma lever i ”ensamhet” och ”övergivenhet”. Därför har det varit mysigt att både träffa Emma, ha henne här och prata med henne. Vi tänker med skriftspråk både jag och hon, det märks ibland. Vi använder bägge pennan när vi vill ha ut något. Sen finns det iofs ingen som kan säga ”Min Walle” som hon heller för den delen 🙂
Det är lustigt egentligen. Hanna och Emma var alltid just Hanna och Emma. Så bara pang så blev dom Hanna OCH Emma. För er som inte förstår så kommer en förklaring i nån bilaga en dag eller nåt *förvirrar*
Haha, tänk så kär jag va i Hanna under några veckor i vintras. Aldrig mer ska jag på fyllan kyssa någon, det är livsfarligt. Fast å andra sidan får jag försvara mig med att Hanna är väldigt väldigt lätt att bli kär i men jag kommer aldrig glömma när det kom över mig. Det var en upplevelse utöver det vanliga!
Nej, nu ska jag nog sova. Klockan är för mycket och jag måste upp tidigt så jag hinner med att äta alla mina points!
Gonatt moder jord
P.s Gonatt också till ”Malin”. Vet inte vem du är men du verkar läsa det mesta här och jag tycker om att du skriver kommentarer. *Kram* på dig! D.s

Bookmark the permalink.

3 Responses to I idag inget nytt sen igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *