Time to say goodbye

Dagbok 5 maj 2005

Usch, baksmälla av absolut värsta sorten idag men det där får jag skylla mig själv på.
Dessutom kommer jag på när jag ligger ner och tycker syn om mig att jag lovat att träffa han jag är kontaktperson för idag. Så snabbt på med kläder och iväg för att hämta honom. Till min stora ”glädje” märker jag då att han idag är helmanisk, och då menar jag manisk. Så i tre timmar får jag se sitta och lyssna på, ”Jesus har hjälp mig, jag är frisk nu Walle, är jag frisk nu Walle, jag är frisk nu Walle, jag behöver inga mediciner Walle, Walle måste jag ha mediciner, jag tror på jesus, tror du på Jesus, jag är frisk nu Walle etc etc etc”
Låt mig säga att det var ganska tröttande, men samtidigt var det kul för honom att vi kunde ses och det var det viktiga liksom.
Som en del säkert räknat ut så var mitt förra dagboksinlägg inte skrivit i nyktert tillstånd, och jag vill faktisktskriva under att oavsett vad den där lilla rövlappen utanför Gretas fick mig att känna så var resten av kvällen väldigt trevlig och kul.
Detta va första gången jag var ute med Peter och det var en trevligt överaskning. Fan, killen är ju rolig ju 🙂
Sen fick jag mig en skön känsla ihop med Tompa igår, och då menar jag inte så (så slipper vi kommentarer om det). Kan bara säga att jag faktiskt bara ville ge honom en stor varm kram igår, han är mysig den där Tompa när han vill.
Även Mattias var en trevlig bekantskap så kvällen va verkligen inte dålig på det sättet.
Sedan fick jag den stora äran att träffa Miss Fluffy (tror jag hon heter) och det var verkligen kul. Jag är seriöst avis på människor som vågar, jag skulle också vilja våga. En dag ska jag våga! En dag vill jag ta fram den där fege Walle som bara vill komma fram.
Ändå har orden funnits i skallen hela dagen ”Du är för ful för att…”
Löjligt kanske att bry sig men samtidigt gör jag det. När det gäller sånt är jag tacksam att slå på, ett helt perfekt offer.
Jag fick rådet av Patrick att om något sånt sker fler gånger så ska jag tänka mig att den personen är Alex och på det sättet våga bita tillbaka men efter ungefär 20 sek insåg Patrick att det verkligen inte var någon bra idé för då skulle jag antagligen få helt mer våldsamma problem istället 😀
Ändå har allt ont något gott med sig och det goda är att den övertygelse jag haft ganska länge att liksom rensa upp i träsket, den står jag fast vid.
Sen har jag börjat fundera på en sak…
Jag hör ju ganska ofta att jag är snäll, omtänksam och helt enkelt världens bästa Walle. Jag verkar ha ett sånt gott hjärta så jag får Jesus att verka vara rena svinet i jämförelse.
Då funderar jag på att om jag då blir snygg, och istället blir ett svin. Kommer folk falla då? För det verkar ju bara vara ytlighet och utseende man ska gå på. Det där med att insidan räknas, det är något folk lärt sig säga för det låter så bra. Blir jag någonsin snygg ska jag testa det, att bli ego, svinig och ytlig.
Fast först måste jag hitta en advokat som kan hjälpa min hjärna att riva det kontrakt jag har med Gud om att ha hand om alla osäkra. Fast en sån har jag iofs redan hittat.
Känner för att avsluta med en sång idag. För er som inte kan Italienska så har ni nu en bra anledning att lära er detta coola och vackra språk.
Time to say goodbye.
Paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te,
adesso sì li vivrò.
Con te partirò
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono più,
it’s time to say goodbye

Usch, jag hatar alkohol!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Time to say goodbye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *