Tiden går

Dagbok 17 maj 2005

Norge, vår kära granne har firat nationaldag idag. Grattis på er och grattis på 100 års dagen! Må ni få döda många oskyldiga valar till i massor med år.
Det var längesen jag skrev dagbok, har ni tänkt på det. Antagligen har hela Sverige stannat upp och sitter nu undrande vad som skett, men låt mig nu lugna alla miljoner läsare och säga att allt är bra. Faktum är att allt är nog väldigt bra just nu.
Livet går sakta men säkert framåt och sånt som jag borde gjort för flera år sedan har jag äntligen börjat göra.
Skulle man göra en lista över viktiga punkter som skett i mitt liv den senaste tiden så blir det nog…
1. Gjort en dialys och det var intressant för nu vet jag lite hur det känns att va frisk.
2. Insett ännu mer hur bra och hur stora Kent är. Dessutom har jag lärt mig hur fula stora tält är.
3. Lärt mig att kvinnor kan va riktigt söta och ger man dom 3 röda rosor när dom sitter vid ett Blackjackbord så blir dom jätteglada.
4. Lärt mig att det finns fler söta saker på Liseberg än gröna kaniner.
5. Att man ska ha med Katarina när man besöker Slottskogen för hon kan fan allt om blommor 🙂
6. Ja visst ja, det där andra också…*försöker spela helt oberörd men misslyckas* JAG HAR VARIT I KONTAKT MED ETT BOKFÖRLAG!!!!!!!!!!!!!!!!!
7. Det rör på sig
Det är lite som veckan erbjudit. Det har också funnits tid till både eftertanke, funderingar och annat fast det känns å andra sidan ganska bra. Det är väldigt mycket kvar inom mig som jag behöver fundera på det vet jag, fast jag känner en annan styrka idag. Om inte annat så känner jag en levnadskänsla och glädje över att leva som det var väldigt längesedan jag kände.
Jag tänker föresten på en ganska komisk sak som skedde när jag träffade bokförlaget. Jag fick frågan hur jag kommit på historien till det som det jag skrivit handlar om. Jag förklarar då att det inte är en påhittad historia i grunden, sen berättar jag storyn om mig och Alex. När jag är klar sitter bara tjejen (som hann och åldras en hel del innan jag var klar) jag talade med och stirrar på mig och säger sen, ”Du borde fan skriva en bok om det där, helsjukt ju”.
Hehe, tänk om folk visste vad man hade på hårddisken 😀
Ibland tackar jag högre makter för att jag skriver. Så mycket jag fått ur mig tack vare det, och så mycket tankar man fått ur systemet. Ibland undrar jag hur det skulle gått om jag inte gett mig själv möjligheten att skriva. Förutom hjälpen jag fått från vänner så har skrivandet liksom gjort att jag idag hittat en form av spår att gå på och som jag kan följa.
Jag låter mig idag känna det jag faktiskt känner om saker och ting, jag tillåter mig det. Jag hatar, därför att jag vill hata. Jag hatar inte så jag vill göra något drastiskt men hatar jag gör. Hatar livet ur, och in i märgen. Shit, va skönt det är att hata utan att vara psykologisk och hitta anledningar. Jag kan också älska, och då kan jag älska utan att undra varför.
I morgon ska jag berätta om när jag i fredags tröttna på alla bögar i hela världen och stötte på en flicka.
Ja just det ja, det glömde jag ju berätta. Jag har en date i morgon. Med en flicka 😀
Men nu är det natten, Walle ska krypa ner och skriva lite. Skriver för hand numer först, det är lättare känner jag att få till en trovärdig historia på det sättet.
Gonatt Moderjord, jag lämnar dig för några timmar med en enda fråga och det är…
Tycker du inte att det är Liiiite magstark att låta det snöa över Backa den 17 maj? Kan du inte låta den skiten falla över Stockholm istället?
Gonatt!
/Walentine

Bookmark the permalink.

One Response to Tiden går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *