Soluppgång

Dagbok 26 maj 2005

Alex var så söt idag. Han sade att när vi flyttat ihop sen var vi tvungna att skaffa garage för han ville inte ha sin Subaru ute på parkeringsplatsen. Blir så glad när han säger sånt…
Så inledde jag min dagbok 26 maj 2003. 2 år sen, mycket har hänt sen dess. Alex blev straight och jag blev en manipulerande vilde från Göteborg som utnyttjar folk med mitt goda minne. Så kan det gå när inte boxershorten är på.
Det har varit en väldigt hoppig dag. Jag har flängt som en dåre mellan hem, jobb, stad och hem igen. Först möte och sen vidare till stan, sen på möte igen och sen tillbaka till stan.
Mötena var exakt lika roliga som möten brukar vara. Alla väntar på att det ska ta slut och sen går man därifrån med en känsla av att detta möte inte gett ett dugg.
JO! Innan jag fortsätter…
Det har varit en spännande vecka i Backa. Ett rån, en våldtäkt och en polisjakt. Igår var det helikoptrar som flög och hade sig och sen en massa poliser springande med dragna vapen och slutligen en polisbil som, enligt rykten, fått rutan sönderskjuten och sen in i en lyktstolpe som vek sig på mitten. Jag tog lite fina bilder som jag ska visa nån gång. Tänkte föreslå att dom kan ta dom bilderna sen i reklamen som Poseidon gör för backa 😀
GO GO GO BACKA! Leve miljonprojektens områden!
När det gäller våldtäkten hoppas jag de får tag i de jävla asen som gjorde det, och sen kan dom skära av valda delar med en jävligt slö kniv utan bedövning, och sen ber vi om att de får svår infektion.
Tillbaka till dagboken…
Senare träffade jag Tompa, Emma och Hanna på en liten tur runt Göteborg. Som vanligt hamnade vi på de vanliga ställena. Först kinakrogen och sen Gretas (Omväxling kan vara farligt!) De va i alla fall kul att träffa dom och jag ska träffa dom i helgen igen. Vi ska ha pyjamasparty då 😉 Förövrigt är Hanna den mysigaste tjej som finns att krama. När man bara är 176 cm lång och levt som bög är det alltid en upplevelse att krama någon som är kortare än en själv. Särskilt med tanke på att de senaste offren i Walles samling alla ligger på runt 190 cm och runt där. Heja Hanna! 🙂
Väl hemma satt och Henke och avverkade massor med avsnitt av Frasier och sen några avsnitt till. Den ÄR underbar den serien och jag är kär i hans hund Eddie. Så underbart cool. Jag hann också med att se Star Wars vilken var en förvånande upplevelse. Mycket på grund av att den inte va så kass som jag trodde. Den var bara dålig, men det känns i alla fall väldigt skönt att jag äntligen nu vet hur Skywalker (Låter inte Skywalker lite som namnet på en amerikansk gayporrstjärna?) fick sin astma. Jag har nämligen undrat detta ända sen jag såg Ep 4 för tusen år sen. Nu är de sömnlösa nätterna över och jag kan gå vidare med de riktigt stora frågorna. Som t.ex varför det inte finns serietillverkling av rymdskepp, alla är ju olika varann, och om c3po är den första fjollan. fast detta kommer vi alla få svar på i Star Wars -2, -1 och Star Wars 0. De kommer efter Star Wars 7,8,9 har jag hört från säkra källor. Jaja, nog hugget på Star Wars. De fyller säkert en funktion för kötörstande nördar. Själv ska jag stå i kö för nästa relationsdrama från SF. Så det är ju bara att gå ner när jag vill för nåt annat släpper ju inte det bolaget. Bonniers måste ha problem med relationer internt eller nåt.
När kvällen blivit natt ringde telefonen och en person som jag skulle kunna ge min njure till (iofs inte så mycke å ha nu för tiden) ringde och mådde inte så bra alls. Lika mycket som jag försökte trösta och stötta, ja lika mycket insåg jag hur mycket denna människa betydde för mig.
När han sade ”Du är min ängel Walle, min egna ängel som räddar mig hela tiden” så rös jag av välbehag på grund av en speciell känsla. Inte av någon ego trippad känsla i stil med ”Yeah, jag är så bäst!”. Nej känslan jag kände var ”Han behöver mig och jag behöver honom och så är det bara”.
Efter samtalet så satte jag mig i soffan med Suzzi i knät och tänkte lite.
Jag har det faktiskt ganska bra just nu. I alla fall på privatsidan. Jag träffar nya människor, jag har massor med vänner och kompisar. Jag umgås och jag kan va ensam. Dessutom har jag en liten tuss som jag kan krama när jag vill och som inte kommer ringa en dag och….PANG JAG SKA DÖDA DIG DIN JÄVEL!
Jo jag har det riktigt bra. Sjukdomar håller sig borta än så länge, i alla fall nya tumörer och skit, och de jag har klarar jag av att bära på. Det funkar bra just nu med Henke, och mitt skrivande går (förutom en total skrivkramp just nu) framåt. Jo, det känns riktigt bra faktiskt.
Den där ständiga oron, tvivlet och osäkerheten som funnits i mig sen den 17 januari 2004 sitter fortfarande kvar, och det kommer det göra länge till. Fast något som hjälper mig är just att jag accepterat att det sitter där, och jag försöker inte komma ifrån den. Hatet finns där också, och ju längre tiden går desto mer inser jag att det är just hat jag bär inom mig. Jag vill verkligen förstöra hans liv. Jag vill krossa honom som en liten mygga. Fast det handlar inte om att leka prickskytte där han bor. Nej, nån direkt psykopat är jag inte. Jag vill inte se honom mer, klarar inte ens av att göra det på kort utan att må illa. Kanske känner jag att jag en dag kommer få chansen att ge igen, för ingen anklagar mig för det han gjorde. Som jag själv skrev en gång…
Du skapade mig, har du tänkt på det?
Så det känns skönt att hata, och jag älskar faktiskt den känslan lika mycket som jag älskar allt som är bra. För jag har så mycket att tacka honom för. Jag hade antagligen inte haft vare sig Joel, Katarina, Charlie, Carina, Patrick och massor med andra i mitt liv om allt som skedde inte skett. Att ha en vän att gå i Slottskogen med en vardagskväll för att titta på blommor det är roligare än att äta nudlar för att ha råd med tågresor.
Jo, livet är inte så illa trots allt.
P.s Tompa, jackan var snygg faktiskt! Tack för hjälpen! 🙂 D.s

Bookmark the permalink.

2 Responses to Soluppgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *