Sobril i vattnet i Stockholm

Extra litet dagboksinlägg 19 maj 2005

Idag när jag såg på nyheterna berättade dom att man hittat spår av bland annat Sobril i Stockholms dricksvatten. Genast när jag hörde detta ställde insåg jag att allt liksom föll på plats.
Alex du gick inte som en zombie tack vare att jag utnyttjade dig! Du var helt enkelt drogad hela tiden. Det var därför du alltid åkte ner för drogerna i kroppen din fick dig att liksom ”gå omkring som en Zombie”
Fan va skönt att allt äntligen fick sin lösning 😛

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sobril i vattnet i Stockholm

  1. Joel Hinz says:

    Jag vill minnas att någon gång berättat hur passiv Alex var i sängen… det måste alltså vara även valium i vattnet.
    Den logiska slutledningen måste bli att valium i kombination med sobril gör heterosexuella män till bögar. Själv tror jag att läkemedelsföretagen är högst medvetna om detta, och ändå väljer de att inte skriva något på förpackningarna! Helt klart ett fall för Sverker.

  2. Anders says:

    Kommentar till kommentaren från Joel Hinz. 🙂 Lysande!!! Kan riktigt se Sverker framför mig.
    – ”Ska de’ va’ så? Va? Du tycker de’ ska va’ så, men va’ tror du konsumenterna tycker? Ska man bli bög av att dricka dä’ här vattne’?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *