Rammstein, Tjejer och Potatissallad

Dagbok 29 maj 2005

Ok, ja erkänner!
Det ÄR ganska mysigt att vakna mellan två tjejer. De är så söta när de sover. Killar ser oftast inte kloka ut när de trynar, de far och flyger och snarkar. Tjejer ser däremot så oerhört lugna ut när de sover. Så fridfulla och så vackra. Att sedan få hålla om och bara just få hålla och slippa den där lilla biten med att de måste visa att andra saker är mer vakna än dom gör ju saken ännu bättre 🙂
Det var riktigt mysigt att ha tjejkväll med Emma och Hanna. Vi är efter denna kväll alla övertygade om att killar är konstiga och att jag är den ende normala killen som finns! WHOHO! 😀
Vi åt potatissallad (hemmalagad självklart) och kyckling på kvällen och sen film. Kvällen gick i en rasande fart och det var mer morgon än natt när vi väl lade oss.
Jag funderar allt mer på könsbyte. Då kan jag ungås med tjejer som tjej och ragga på straighta nallebjörnskillar och slippa ytliga homosexuella wannabies eller varför inte slippa straighta homosexuella?
När Hanna och Emma åkt idag blev det städning för hela slanten. Jag dammade och stod i och Henke tog köket. Jag har slarvat med mina mediciner de senaste dagarna vilket jag surt fick ångra. Jag åkte på en sådan totalkramp så det kändes som om magen skulle komma upp. Svårt att förklara riktigt hur det känns men jobbit är det. Men lägenheten är i alla fall i ordning nu. Fast jag var totalt utpumpad efteråt.
Söndagskvällen tillbringades av ännu en omgång Star Wars 3 ihop med Henke och Jocke och nu känner jag verkligen att jag aldrig mer i hela mitt liv vill se Star Wars igen. Jag insåg under tiden att jag faktiskt skiter i hur Skywalker blev Darth Vader, och vilket jävla manus filmen har. Hur fan kan man komma på sådana dyngkommentarer?
Sammanfattningsvis kan man säga att helgen varit bra. Jag har varit ledig i ordets rätta bemärkelse. Det var skönt att inte gå ut, och det var skönt att inte dricka. Man fick helt enkelt semester några dagar.
Nu ska jag sova för jag är dödstrött. Jag har fått veta att jag och Markus ska på Metaltown den 30 juli då bland annat Rammstein och Apocalyptica ska spela. Kan väl inte direkt säga att jag längtar men låt mig säga att det kan bli en kväll att minnas. För det är alltid kul med konserter på bananpiren. Jävla skön stämmning och nära till allt. Gillar man sen inte musiken så lever man med i det i alla fall.
Nu är det natten som gäller. I morgon är det jobb igen, för ovanlighetens skull 🙁
Natti

Bookmark the permalink.

2 Responses to Rammstein, Tjejer och Potatissallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *