I´m going Straight!

Dagbok 18 maj 2005

Nu har jag testat att vara straight. Det var en ganska kul upplevelse faktiskt 🙂
Jag har varit på en sådan där riktigt gammeldags date helt enkelt men en liten söt tjej. Faktum är att jag skötte mig så bra så lite kände jag det som om jag var hämtad ur en 50-tals film.
Vi träffades på Linnéplatsen och vandrade sedan omkring lite i Slottskogen. Vädret var sådär och det kom en regnskur. Den gömde vi oss för vid fågelhuset vilket var lite mysigt. Solen kom tillbaka och vi fortsatte vår vandring, och romantikern Walle bjöd på en glass som vi åt upp på en parkbänk. Emma, som tösen heter, känner inte till Göteborg så väl så jag berättade ungefär allt jag kunde. Hon var väldigt imponerad, vilket jag också var för jag trodde inte jag kunde så mycket om denna håla. Jag inser i såna lägen vilken glädje det kan vara att ha skådespelartalanger ihop med ett väldigt bra minne. Ihop kan man få det att låta som om man vore värsta guiden.
Efter Slottskogen åkte vi en snabbis hem till mig då jag var tvungen att fixa lite saker. Sen iväg till stan igen för att visa Avenyns rätta sida vilket jag iofs är väldigt dålig på då jag bara går till Gretas. Det slutade med en uteservering och där såg vi minst 8 stycken Darth Vader som sprang omkring i väntan på premiären på nya skitfilmen.
Sen var jag till och med en sådan gentleman så jag följde henne ända hem till dörren och där fick jag både kram och puss och vi bestämde att vi skulle höras i morron.
Ska jag vara riktigt ärlig så tyckte jag att det spelades någon 40-tals låt i skallen på mig på bussen hem. Det var som om hela omgivningen runt mig flyttats tillbaka ungefär 5o år.
Det var väldigt längesedan jag dejta någon på detta sätt. Det är en viss charm med sånt här istället för Gretas med en massa kåta bögar som onanerar till sin egen spegelbild eller killar som i desperata försök till bekräftelse sjunker till vilken nivå som helst. Detta var istället riktigt romantiskt faktiskt. *lite pirrig*
Det var i alla riktigt kul men så kommer då den där frågan…
Är hon inte tjej?
Jo, av det jag såg av henne så var hon det men skit samma. Jag ska liksom inte gifta mig, och jag har dejtat töser innan. Det var i alla fall riktigt trevligt, och hon va väldigt söt 🙂
Nu ska jag sova och fundera på vad jag ska visa henne nästa gång. Hon tycker om blommor så Botaniska är redan bokad, men det är ju mer eller mindre snöoväder ute så det får vi vänta med.
Ska man kanske fråga om hon vill se någon film? Fast jag vägrar se Star Wars med henne. Får leta upp någon mer romantisk film. Så kanske man kan hålla handen lite. *fnittrar*
Natti Natti

Bookmark the permalink.

2 Responses to I´m going Straight!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *