Homosexuella gillar andra dofter

Nya rön om varför vi blir homos…

Nu har det kommit nya idéer om varför en del män blir homosexuella, och det gäller antagligen homosexuella kvinnor också.
Det handlar om doften denna gång.
Man tror ju idag att vi människor faller för olika lukter, och just detta kan vara svaret på gåtan om homosexuella menar forskarna. Homosexuella män tänder helt klart på samma lukter som kvinnor som tänder på män gör.
Ja vad ska man säga? Är det bara jag som är dödstrött på att skattemedel jorden runt används till sån här skit?
För jag tycker det är skit.
När jag var liten hade jag två marsvin. Ett släthårigt och ett virvelmarsvin. Jag börjar nu oroa mig lite för att jag kanske blev bög för att jag inte hade två släthåriga. Hade jag däremot haft två virvelmarsvin kanske jag blivit transa? Snälla farbror forskare som försöker komma på vad som gick snett med sonen din, kan inte du försöka ta reda på om min teori med marsvinen kan stämma. Jag har dessutom ägt 9 nymfparakiter samtidigt, kan det betyda något också?
Acceptera för fan bara att en del blir bögar och lev med det sen! Det KAN ju va så att en del kvinnor och en del män helt enkelt bara blir homosexuella.
*sucka!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Homosexuella gillar andra dofter