Fy fan för bögar

Dagbok 4 maj 2005

Detta blev en dag som började skit, fortsatte lite bättre och sen slutade total skit.
Jag har inte skrivit så mycke de senaste men jag har i alla fall genom gått en dialys. Man ville kolla hur reningen av blodet funkar så en sådan gjorde jag i tisdags, mer mer om det en annan dag.
Idag onsdag var det en helvetes massa läkarbesök först, de tog ungefär allt mitt blod ifrån mig.
Sen skulle jag hem och vila och hämta lite saker och sen en massa mer prover och elände.
Efter detta när umgicks jag med Peter och Tompa, vilket va väldigt trevligt (mer om det i morron) och sen när kvällen kom blev det Gretas (för ovanlighetens skull).
Där rasade allt.
Allt va skitkul i början. En kompis till Tompa och Peter som heter Mattias kom dit, han var skitkul och jävligt trevlig (Nej, han är straight) och man kunde snacka med honom som om man känt honom i tusen år ungefär. En ruskigt trevlig bekantskap.
Sen dök även Charlie upp vilket var kul! Han är sååå söt.
Jag träffade även Charlie igår och även det va trevligt.
Jag kan förstå om en del undrar över vad jag känner för den där killen egentligen, och det är väl egentligen ingenting annat än kärlek. Japp, jag är kär i honom men inte direkt så jag lider av det. Visst, jag skulle väl inte vilja se honom ligga med någon framför mig men jag tycker väldigt mycket om honom.
Fast ha honom vill jag inte, mycket med tanke på att det inte för någon skulle leda till något gott.
Så nu vet ni det i alla fall.
Kvällen lyckades förstöras av någon liten bögjävel som utanför Gretas fick mig att helt tappa all gnista.
Jag satt och tog ett bloss och lite frisk luft då ett litet kräk kom fram och frågade vad jag gjorde där. När jag förklarade att jag var inne på Gretas men just nu behövde lide lúft så fick jag av honom veta att jag inte hade på Gretas att göra då jag var för ful för att komma in.
Som den mes man är tog man emot och sade ingenting men när jag kom in igen var det förbannat svårt att hålla tillbaka tårarna. Sån jävla mes jag är!
Sen ungefär ett år tillbaka låter jag folk sparka på mig hur dom vill, och det stör mig någon enormt!
Just nu är jag packad som ett as och varje mening tar tre gånger så lång tid att skriva, men en sak är klar oavsett fylla eller inte, och det är att när fyllan kommer så kommer också H A T E T tillbaka.
Varför nitar jag inte till ett sånt svin så han får pungkulorna uppkörda när de gör mest ont???
Jag är en sådan jävla fucking mes just nu och jag är dödstrött på att vara det.
Jag Hatar att vara den som tar skit, men sen hela jävla fittcirkusen med Alex skedde låter jag folk trampa på mig hur som helst.
Fy fan vad jag hatar honom och fy fan vad jag hatar hans jävla sjuka jävla fucking föräladrar. Fy fan vad jag hatar att Cancer inte är smittbarn så att han kunde få samma skit som jag var och som sen på samma sätt lät hans jävla långa äckliga kropp ruttna långsamt ihop till det inte fanns ett skit kvar av den.
Fy fan vad jag önskar att tåghelvetet kört åt helvete samma dag han var på väg första gången så jag sluppit honom.
FY FAN FAN FAN FAN FAN vad jag hatar det lilla äckliga lilla svinet, fy fan vad jag H A T A R honom och att han fått mig att ta skit från allt och alla. Fy fan vad han en dag ska få igen, han ska få tillbaka på allt. Det svär jag på.
För jag skulle aldrig tagit skit från någon idiot som antagligen heter ”pelle23cm” på QX och som mäter kuken med start från rövhålet innan. Jag skulle bitit tillbaka och antagligen hade jag bitit verbalt så killen varit knäckt en vecka efteråt. Numer höjer jag bara armen så att jag inte skadar ögonen, men om själen min skadas verkar jag inte bry mig om.
Jag hatar den jag blev efter Alex, och jag hatar han som skapade den person jag blev.
Jag är 33 år och homosexuell, jag är jävligt homosexuella. Detta vill jag inte be om ursäkt för. Jag vill heller inte be om ursäkt för att jag är tjock eller att jag har en sliten kropp efter ständiga återfall av tumörer.
Jag tänker fan inge be om ursäkt för att jag är den jag är, jag har fan inte valt det.

Bookmark the permalink.

6 Responses to Fy fan för bögar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *