En dag av ingenting

Dagbok 19 maj 2005

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Jag har egentligen inte gjort nåt förutom att ha varit på torget och sen social med Henke. Vi såg på när Bond räddade världen igen. Är inne i en bondfeber period och jag bara älskar filmerna hur mycket som helst!
Städade lite idag också och slängde en del skit.
Något jag inte gjort är att skriva. Egentligen borde jag ha gjort det men känner att jag suttit för mycket och skrivit på nätterna det senaste. Orden smälter bara ihop nu så jag känner att jag får ta det lite lugnt nåra dar nu. Det är ett STORT projekt att skriva bok, särskilt när han inte ens vet hur det kommer gå men skam den som ger sig.
Jag talade lite med Emma idag också, vi bestämde att vi skulle på bio nästa vecka 🙂
Fick ett mail ikväll från någon som tyckte att jag var väldigt dum här. Enda jag kan säga är väl att det är Bra om jag upplevdes som dum för det var liksom meningen. En klok person har lärt mig att det är OK att hata och så länge jag håller mig inom konstens regler så gör det inget.
Denna sajt finns ju till för att jag ska hämnas ju, har vissa sagt till mig. Vore synd att göra dom besvikna, dom dumma jävla nötterna.
Nej!, jag tänker inte på det hela tiden men jag har däremot en liten text uppsatt framför mig vid datorn. Det är ett vanligt vitt A4 papper med en enda rad på. Där står det ”Du ska ju med ditt goda minne ha manipulerat honom”. Det pappret påminner mig om att aldrig mer ta skit. Nästa som försöker komma jag krossa omedelbart med alla konstens regler. Det handlar om att göra sig fri. Den dagen jag gett igen kommer lappen att rivas.
I morgon är det jobb och nästa vecka är det kontrollvecka igen. Då ska jag tömmas på 18 liter blod ännu en gång *sucka*
Börjar bli gansla less på det faktiskt, men sånt e livet för vissa

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *