Aftonbladet gör bort sig igen

Aftonbladet, årets skittidning gör det igen!

Idag klockan halv fyra gick en man omkring på öppen gata i Göteborg och högg ner 2 människor med en sax. Han var på väg att hugga ner en tredje när polisen stoppade honom. De 2 skadade ligger i skrivande stund och opereras och de är allvarligt skadade.
Om detta skriver inte Aftonbladet något om på löpet på sin framsida klockan 18:22. Däremot kan vi läsa om att Sverige har flest singlar, att vi snart får betala licens om för nya mobiler och självklart det viktigaste som är att Ludmila skickar hälsning till Kylie Minouge (som ju säkert läser AB väldigt ofta)
Kanske är det så att AB inte orkade skicka ut någon reporter till Kungsportsplatsen, den ligger nämligen säkert hela 200 meter från AB’s kontor på Avenyn. Kanske är det så att reportern var upptagen.
Eller så är det så att AB sitter i möte och planerar vilken skit dom ska skriva om i morgon. En vecka då det är final i både Melodifestival och Big Brother får man ju prioritera. Man kanske inte riktigt knäckt Martin Stenmark helt än.
Avgå Anders Gerdin! Du har förstört Aftonbladet

Bookmark the permalink.

3 Responses to Aftonbladet gör bort sig igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *