Aftonbladet gör bort sig igen

Aftonbladet, årets skittidning gör det igen!

Idag klockan halv fyra gick en man omkring på öppen gata i Göteborg och högg ner 2 människor med en sax. Han var på väg att hugga ner en tredje när polisen stoppade honom. De 2 skadade ligger i skrivande stund och opereras och de är allvarligt skadade.
Om detta skriver inte Aftonbladet något om på löpet på sin framsida klockan 18:22. Däremot kan vi läsa om att Sverige har flest singlar, att vi snart får betala licens om för nya mobiler och självklart det viktigaste som är att Ludmila skickar hälsning till Kylie Minouge (som ju säkert läser AB väldigt ofta)
Kanske är det så att AB inte orkade skicka ut någon reporter till Kungsportsplatsen, den ligger nämligen säkert hela 200 meter från AB’s kontor på Avenyn. Kanske är det så att reportern var upptagen.
Eller så är det så att AB sitter i möte och planerar vilken skit dom ska skriva om i morgon. En vecka då det är final i både Melodifestival och Big Brother får man ju prioritera. Man kanske inte riktigt knäckt Martin Stenmark helt än.
Avgå Anders Gerdin! Du har förstört Aftonbladet

Bookmark the permalink.

3 Responses to Aftonbladet gör bort sig igen

 1. Wilhelm Svensson says:

  AB är inte ensamma… klockan 19.00 har varken DN eller SvD någon notis om det inträffade.
  Expressen (GT) och GP har däremot nyheten som första inslag.
  TV4:s nyheter går just nu, och inte heller där har det nämnts ett ord.
  Skulle de inträffa innanför tullarna skulle vi se den ansvariga ministern och frågan är om det inte skulle leda till extra insatta sändningar.
  W

 2. Joel Hinz says:

  Jag tycker faktiskt inte att man måste få upp den sortens nyheter direkt. Det är knappast mer eller mindre viktigt för de inblandade eller för allmänheten om det publiceras kl 16 eller kl 22. Innebär det att kvalitén på rapporten blir bättre eftersom mer är känt några timmar senare väntar jag gärna.

 3. Walle says:

  Joel, på ett sätt håller jag med dig. Det är inget livsviktigt för allmänheten att veta detta.
  Det är ändå intressant för hade det skett som W skriver, innanför tullarna, så hade läget varit annorlunda. Men om det skriver jag i nästa inlägg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *