Walentines Värld fyller 1 år!

Hipp Hipp Hurra!
I dag för ett år sedan gjordes walentine.com om och blev Walentines Värld – En röst från regnbågens land. Detta måste ju uppmärksammas ordentligt så då gör vi det nu!
www.walentine.com startades redan i december 2003 men det var inte förrän Mike började komma in och hjälpa till i slutet av januari som sajten blev vad den är idag. Små trevande steg i början och så vips blev walentine.com en av de snyggaste bloggsajter i Sverige (om vi får säga det själva, vilket vi väljer att göra)
Sajten har aldrig haft någon direkt tanke på att vara en ren blogg och dagboken och de personliga funderingar jag har/haft är alltid det som vägt tyngst. Ändå har man emellanåt försökt klämma in nyheter och saker som skett som berört eller intresserat.
Det som i alla fall är vansinnigt roligt är att se hur denna sajt hela tiden ökar i besökare. Från att ha startat på ett tiotal besökare de första dagarna så sade det pang! och totalt har sajten nu ökat besökarantalet med hur många procent som helst på ett år. Detta är självklart jättekul och framförallt är det roligt för jag har genom denna sajt fått massor med vänner och kamrater. Dessutom har jag redan fått skriva autografer tack vare sajten, vilket jag fortfarande är mallig för 😛
För framtiden finns det massor av idéer vad man skulle kunna göra. Problemet har hela tiden varit att det är svårt att hitta människor som kan design, PHP, HTML och allt va det heter. Mike finns fortfarande kvar ”webmaster” men han har i sin tur mycket att göra och dygnet har ju bara 24 timmar.
Sen kanske det kan vara roligt att veta att det mest lästa icke dagboksanknytna inlägget på sajten är ”Homofrågan het i Norge” och det inlägg under kategori dagbok som flest personer läst är (ironiskt nog) Resumé över 4 månader
Ett stort tack till alla som läser och som skickar mail och kommentarer. Sen självklart mest tack till Mike. Utan dig Mike hade denna sajt inte funnits. Du är bäst! Fast det vet du redan att jag tycker, mein liebe!
/Walentine Andersson

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *