Sömnsvårigheter

Dagbok 3 april 2005

Det blev en lång natt mellan lördag och söndag. Kunde inte somna alls så till slut gav jag upp och satte mig och skrev lite. Det blev en inledning på något som ska heta ”Handbok för dig som arbetar inom äldrevården, eller hur du överlever Lasse Berghagens musik varje dag året om” (Titeln kom jag på under söndagens kväll)
Vi får se vad det blir av det. I mina mappar ligger det snart en helt bibliotek med icke färdiga manus, texter, noveller och dikter. Dör jag nu lär dom kunna släppa mina verk i flera år efteråt 😉
Jag vaknade av att Patrick ringde och var snuskigt pigg i telefon, sånt är alltid lika irriterande när man vill sova och när vi väl lade på så kunde jag inte somna om. Jag gick därför upp och käkade frukost (kaffe och cigg) och satte mig sedan och började skriva igen. Det gick väldigt bra, och pennen glödde så att säga.
När kvällen kom ringde telefonen och en röst från det fördolda gjorde sig påmind. Jag var inte direkt beredd på att denna person skulle ringa men jag bad personen fara åt helvete (nej, det var inte den som ni tror som ringde. Chansen att den fega fittslynan skulle göra det är ungefär lika stor som att jag blir nästa påve).
Detta är i alla fall andra gången på 2 veckor som personen i fråga ringer men jag vågar nästan påstå att det inte blir en tredje gång. Jag vill inte på några villkor ha något med det livet att göra mer, det räcker med ångesten över allt som skedde i alla fall, och enda gången vi kommer prata ut är i en rättegångssal, vilket lär ske en dag en icke än publicerad bok framför oss. Jag skulle egentligen åkt till Carina i helgen men hon bor fel. Jag vill inte riskera att vara så nära, då är det bättre hon kommer hit. Till Göteborg, till manipulationens och våldtäkternas förlovade stad. (shit, inser hur mycket jag fortfarande hatar. Det är inte bra men å andra sidan har intelligenta personer sagt att jag får hata så jag lyssnar på dom;) )
Annars har söndagen varit lugn faktiskt. Alla har ju varit bortresta och dom som är hemma är alldeles för upptagna med sig själva. Vilket jag inte klagar på just nu, för då slipper jag dom.
Nej nu ska jag skriva lite till innan inspirationen tar semester igen. Sen är det sovadags.
Natti
P.s Fick ett mail från någon som skrev att jag borde ha någon lättare form av sammanställning i dagboken för dom som vill hänga med. Ska fundera på det där D.s
P.s.s Angela och Jerry, ni har bägge rätt. Jag ska minsann inte ge upp, men ibland blir det bara ”lite” svart och visst måste man fört lära sig att älska sig själv. Det är helt rätt, men jag tror att för att komma dit behöver jag få bort lite av det som gör att jag helt tömmer magasinen så att säga. Stor *kram* till er bägge D.s.s

Bookmark the permalink.

One Response to Sömnsvårigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *