Ont om tid

Dagbok 1 april 2005

Jodå, jag lever men det är mycke nu 🙂
Robin är här och tiden bara springer iväg så därför uppdateras dagboken väldigt dåligt just nu. Det har i alla fall varit skitskoj och ha haft honom här! Igår var vi kulturella och sprang på Universeum och andra fina kulturella etablisemang 😛 och idag ska vi till Gretas.
Jag var ju på Karins begravning i onsdags men om det skriver jag mer sen när tiden är den rätta. Den gjorde stora intryck på mig.
Dessutom har jag sagt upp mig!!!!!!!!!
Jag har ingen aning om vad jag ska göra men skit samma, livet är för kort för att man ska sitta och knega på ett jobb man inte trivs på.
Men jag skriver mer sen när jag hinner
Kram alla!
och grattis igen till Charlie som fyller år idag :)!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *