Helgpass

Dagbok 9 april 2005

Vaknade i morse och såg verkligen inte klok ut. Ögonvitorna var gula och min *host* vackra normala brunafärg i ögonens mitt hade bytts ut mot nästan orange eller nåt. Påminde faktiskt lite om Diana i TV-serien V innan hon sliter av sig ansiktsmasken och blir ödla.
Fick åka till sjukhuset i alla fall och fixa ordning det där.
Levern gör sig påmind, och denna vecka har den gjort det ganska mycket. Faktum är att jag inser att den nog blivit lite sämre. Jaja, det får lösa sig. Än lever jag, inte får man bort Walle så lätt minsann 😛
(ja, jag är orolig men försöker att inte vara det. Går väl sådär)
Annars är det jobbarhelg vilket betyder att man tillbringar en stor del av sitt liv med ”sina” gamla. Denna helg har det handlat mycket om TV. Igår var det Påvens begravning som gällde och idag har det både varit giftemål bland kungligheter och sen Frölunda som spöade skiten ur Färjestad. YEAH!!!!
Så det har faktiskt varit ganska lugnt. Sen jobbade man med Linnea (åå sicken söt tös hon är) och Terese (charmtrollet nummer 1) så även det har fungerat. Det finns andra man hellre jobbar med mindre om man så säger, för att vara diplomatisk.
Annars sker det väldigt lite, mycket på grund av att jag valt att ha det så.
Jag har skrivit på en liten sak hit som jag snart ska försöka lägga upp. Det är ett dagboksinlägg som jag tror kommer förändra mitt liv lite till det bättre. Det är ju så bland en del av mina ”vänner” att dom hellre läser här än hör av sig, och det har ju funkat innan att man skrivit saker direkt till vissa som gett uppenbara resultat.
Får se när det kommer upp.
En arbetskamrat pratade med mig igår och sade att jag var ”dum” som slutade nu, så nära fastanställning. Visst har hon rätt, men samtidigt har jag bara en sak i skallen…
Att börja leva igen,
och jag vet inte om jag kan kombinera det ihop med det jobb jag har. Jag kände att jag inte kunde kombinera ihop det med vissa människor i mitt liv, och därför plockade jag bort dom.
Nu är det resten som gäller. Jag vill ha tillbaka mitt liv, och det enda som faktiskt kan göra något åt det är ingen annan än jag.
Jo, som alla vet är jag rökare, och att röka när man haft tumörer och annan skit är så jävla dumt så det finns inte. Ungefär 1000 gånger har jag försökt sluta, med samma pissiga resultat.
På måndag ska jag försöka sluta igen, eller NEJ
Jag SKA sluta på måndag.
Jag är uppladdad med plåster, tuggumin och annat så vi får se. Håll tummarna för mig!
Så om det blir extremt konstiga inlägg de närmaste veckorna så vet ni varför 🙂 Fast det kanske inte skiljer sig så mycket sen innan.
Jag har i alla fall bestämt att om det inte funkar nu så ska jag testa Zyban, de där tabletterna som man får för att sluta röka, men de är ju antidepptabletter så det är säkert inte bra för levern.
Kom på nu att jag tog 2 panodil igår, alltså medel med paracetamol i, så jag får fan skylla mig själv att jag blev gul idag. Paracetamol för en dålig lever är ungefär lika bra som onani i iskallt vatten är för en kille.
Dumma mig!
Natti, nu ska jag sova. I morgon är det jobbardags igen och sen ska jag faktiskt vara social tillsammans med Patrick. Vi ska se på film och äta lite gott. Det ska bli mumsigt, särskilt med tanke på att jag fått välja film…
Grease 😛
Shit va gay ja e

Bookmark the permalink.

One Response to Helgpass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *