Charlie och en massa norrsken!

Dagbok 29 april 2005

Fan, det var länge sedan man skrev något i denna bok nu. Dags att ta sig i kragen känner jag.
Idag har det varit en Gretas dag, men vi börjar lite från början med att gå igenom vad som skett under veckan.
I tisdags hade jag en superduper bra dag! Först promenad med Henke i Slottskogen och runt i gamla goa Göteborg! Sen på kvällen blev det middag och mys (med en väldigt massa ingredienser) ihop med Poppe. Kan väl säga att jag har börjat betala av mp3 spelaren jag fick av honom och Patrick nu *ler*
Det var en underbar kväll där allt verkligen kändes jättebra och jag fick ta hand om både honom och mig.
När natten väl kommit och vi lagt oss för att sova funderade jag där jag låg om jag verkligen inte ville ha detta hela tiden. Jag kom faktiskt fram till att jag inte ville det, för det skulle inte fungera.
Fast kvällar och nätter som denna, dom tycker jag om. Då trivs jag. Inget ansvar, inga krav.
Visst, det logiska sidan säger då…
Du menar egentligen Walle, ”Ingen risk för att 17 januari 2005 ska upprepa sig”.
Kanske är det så jag menar, men låt mig mena det då. Jag skulle inte göra vare sig mig eller någon annan lycklig genom att förstöra ett förhållande på grund av mitt knäckta självförtroende. Det får ta den tid det tar. Kanske känner jag annorlunda i morron, kanske tar det ett år till. Fast jag borde nog påminna mig emellanåt om att jag faktiskt för ett år sen och lite till inte ville leva alls mer. Jag går framåt.
Enda som finns kvar nu är hatet, och det lär inte släppa på ett tag än. Låt oss för alla hoppas på att det stannar kvar inom mig bara.
När sedan tisdag blivit onsdag blev jag ”tvingad” till möte på jobbet trots att jag var ledig. Det var möte mellan natt och dagpersonal vilket gick bra. Jag gick 45 min innan det skulle sluta för jag skulle till stan och till…
*nu vet alla redan vart jag skulle till*
Gretas! 🙂
Det blev en liten sittning där med middag och mudshake (de är livsfarligt goda). Blev en trevlig afton.
Torsdag blev slappardag i stan med middag och shopping för markus del medans jag mer tittade på. Fast det var kul att få lite tid med Markus ensam. Träffar honom för lite, lillebrorsan.
Efter det blev det lugnt och stilla hemma
Innan vi kommer in på fredagen måste jag berätta att jag lärt känna en ny tös! En underbar tös dessutom. Så underbar och så söt så hade jag inte haft den där förbannade läggningen jag har så hade jag nog varit lite förälskad i henne. Vi kan kalla henne för Mollis för det gör uppenbart alla andra.
Vi har chattat och snackat massor med varandra den sista tiden och hon är såååå skön, sååå go och sååå mysig. Dessutom har jag hittat nån som är lika bra som jag på att vara fundersam, lite destruktiv och depp så jag har funnit min själsfrände. Nästa vecka ska hon ut, och jag funderar på att sjukskriva mig 🙂
Puss på dig Mollisen! Tror föresten att jag är förälskad, på ett sånt sätt som gaykillar blir i tjejer 😀
Sen har vi då fredag och denna dag blev Charlies dag!
Jag har inte träffat Charlie så mycket det senaste men idag gick vi ut ihop och shit va kul det var att se honom igen. Det var inte samma människa.
Som jag tidigare skrivit så har Charlie haft det lite struligt med en del saker och ting, och nu när han gått igenom mycket av dom har han verkligen förändrats.
Han var så säker på sig själv och då inte på något skrytsamt sätt utan bara helt enkelt Charlie. Han behövde inte bevisa något utan han var bara Charlie.
Jag blev så glad för hans skull! Det var verkligen roligt att se.
Kände dessutom ikväll att jag saknat honom och våra nätter ihop. Det är nåt visst att sitta och snacka i flera timmar och sen lägga sig och hålla om den snyggaste arbetskamrat man någonsin haft 😀
Charlie, samtalet vi hade utanför Gretas och kramen värmde ska du veta. Den värmde massor!
Kram och puss på dig!
Det mörka molnet på Gretas idag var att jag för sista gången *snyfta* fick se på ”Min” bartender. Dom har en bartender där som är så snygg och söt så tungen ramlar ur munnen på en. Man känner sig som en drägglande hund i hans närhet. Dessutom är han löjligt charmig och trevlig (antagligen för att få mer dricks) och det gör ju inte saken sämre.
Nu ska den dummingen lämna Göteborg för ett tag och lämna mig ensam och allena. Vem ska jag nu dräggla efter???
Enda positiva med allt var att när jag idag sade min vanliga fras, ”Gör en drink till mig, bestäm du. Gärna lite gayig”, så rörde han ihop något som hette Norrsken och det var fanimej den godaste drink jag druckit.
San Fransisco släng dig i väggen! Mums för Norrsken.
Men *snyft* så tomt det kommer bli utan honom.
Vi behöver alla någon att vara ”kära” i utan att egentligen vara kära.
Jag fick ett snabbt krampanfall på grund av levern därinne. Det kommer ibland och det gör JÄVLIGT ont. Riktigt vad det är vet jag inte men det är jävligt irriterande, men Walle gör som han brukar göra. Han skojar bort det och sen går han in på toan, låser in sig och torkar bort svetten i pannan. För det värker så svetten börjar forsa fram. Man blir väl lite rädd eller något också kanske, eller inte lite rädd. Man blir skiträdd. Känns ibland som om hela magen ska spricka på mig, och jag vet liksom inte hur jag ska göra för att det ska gå över. Det finns heller ingen logik i när dom kommer. De kan komma när jag sover, och de kan komma när jag som sagt står på Gretas. Otäcka är dom i alla fall 🙁
Usch, snart är det jobb igen. 2 dagar och sen ska man tillbaka dit igen och lyssna på gnäll och elände. Det är jobbigt att vantrivas på jobbet för mitt jobb kräver observation och framförallt engagemang. Det blir fel när man inte har det.
Det har i alla fall varit en bra vecka, skönt med lite ledigt. Jag känner hur kroppen min hämtar ikapp sig när man tar det lite lugnare. Nu är det inte riktigt lika pissigt schema som väntar så nu ska det nog bli bättre hoppas jag. Annars kommer jag sjukskriva mig. Jag har inte en tillräckligt bra arbetsgivare för att ställa upp för mycket, den saken är klar.
Nu ska jag sova i alla fall. Under tiden som detta skrivits har telefonen ringt. Det var Patrick som undrade om jag kommit hem. När jag svarade Ja svarade han ”Bra, för jag står ungefär 200 meter ifrån dig så nu kommer jag hem till dig”. Så just nu känner jag mig styrd av honom och tror att jag ska fira det genom att gå och sätta mig hos honom en stund och sen gå och lägga mig med honom.
Vet ni, någonstans där borta ser jag två saker. Jag ser ett ljusare liv för mig, ett mycket bättre liv.
Jag ser dessutom någonting annat, men det tar vi i morgon.
Gonatt

Bookmark the permalink.

One Response to Charlie och en massa norrsken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *