Semester!!!! Jippiieee

Dagbok 1 mars 2005

Var några dagar sen jag skrev nu, detta beror på en enda sak. SEMESTER!
Det är inte klokt att vi är inne på tredje månaden redan. Tiden går fort när man har roligt eller när saker händer hela tiden.
Nu är jag i alla fall leeeeedig och fyyyyy faaaaaan va skönt det känns. Jag har en del att göra men är saker jag vill göra så då ska man inte klaga. Idag t.ex har jag slipat köksbänkarna och i övermorgon ska dom få ny lack och bli alldeles jättefina 🙂
Fast semestern började redan i söndags då det var traditionsenlig oscarsgala hemma hos mig och henke. Markus, Robban, Isak, Tompa och Charlie kom hit och såg på spektaklet (som blir allt sämre för varje år). Även Knopp och Erika kom förbi men dom smet hem innan galan startade.
Galan i sig är väl inte så mycket att orda om, det mest bestående minnet av allt är väl att Leo DiCaprio bara blir snyggare och snyggare.
Jo, Charlie hade på sig vita brallor och svart t-shirt också, GRRRR så snygg han va i det 😀
Måndagen gick sedan åt till att vara trött och ha ont i magen. Det går vinterkräksjuka på jobbet och någon liten bacilljävel hann hoppa på mig innan jag kom därifrån i söndags, vi får väl se om det bryter ut helt och hållet.
Det är så oerhört skönt att vara ledig så ni anar inte, och om allt går i lås kommer Robin ner på söndag. Om jag längtar??? JAAAAAAAAAAAAAAA. Idag och i morgon spelar han teater runt om i vårt avlånga land. Jag hoppas det går bra för honom. På söndag ska han få en present av mig, en sak som han aldrig lär få av någon annan i hela sitt liv. Nej, jag tänker inte manipulera honom till sex utan det är nåt mycke bättre än sex! 🙂
Som det säkert märks mår jag för tillfället ganska bra. Förutom ett riktig attack i söndags natt då jag trodde magen skulle krypa upp genom halsen på mig så har det varit ganska OK med allt sån där just nu, och då passar jag på att njuta. Jag njuter som fan och inte ens ett patetiskt telefonsamtal skulle kunna få mig på dåligt humör.
Puss på dig moder jord, din gamla hagga

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *