Ont i ögonen

Dagbok 10 mars 2005

Jag läser och läser och just nu läser jag sånt jag själv skrivit. Att ”korra” sin egen text är både tråkigt och svårt för man är så förbannat självkritisk, men det går i alla fall framåt. Även om det tar längre tid än jag trodde det skulle göra.
Annars är väl allt som det ska tror jag. Jag skulle börjat jobba i morgon igen men då vinterkräksjukan har mitt kära äldreboende i ett fast grepp som hoppade jag över det och tog några fler dagar ledigt. Min motståndskraft är ändå inte på topp just nu så jag vill inte utsätta mig för det, och jo jobbet har i skrivande stund 13 boende av 20 bara på min våning drabbats. Den där förbannade vinterkräksjukan är i ordets rätta lag skit.
Det är inte bara de gamla som är drabbade. Alla som var här i måndags, inkl Robin, har också fått det, men jag klarade mig av någon oförklarig anledning. Det är, med risk för att vara elak, lite intressant och se hur friska människor blir när dom är sjuka. De får vara hemma en dag och shit va synd det är om dom då.
Welcome to my world vill man bara säga ibland.
Det har inte blivit så mycket skrivande på sajten denna vecka, jag vill bli klar med korren och när jag väl sätter mig till ro med den så springer tiden iväg.
Jo! Patrick var här och vi myste lite ikväll. Det var mys 🙂
Sen är väl den enda mer som skett att jag blivit nörd nu. Min fina gamla Pro Logic förstärkare började säga ”ajö” så Scart den ängeln skickade ner sin, så nu är jag 5.1 och känner mig ascool och jaaaaaa, jag har lyssnat fem gånger på Dolby Digital trailern.
Natti alla

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *