Lördagsmys, pokermys, jävla festival!

Dagbok 12 mars 2005

Det första man tänker på just nu är att semestern snart är slut. Det känns svårt då det varit enormt skönt att inte behöva ha gjort något alls. Det har varit ont om både läkarbesök och annat för att vara mig. Det enda är att jag ”drabbats” av något som heter magmunskatarr men det där får jag skylla mig själv på lite.
Att jag inte fått magsår är väl egentligen ett rent under faktiskt om man ska vara helt ärlig, men men mindre kaffe och mindre cigg ska nog göra nytta (även om det är lite si och så med hur jag sköter allt sånt just nu)
Sen ska man inte glömma av att jag fått provsvar också, dom visar att gamle Walle hänger med ett tag till. Inga nya tecken på tumörer och inga andra direkt värre tecken på något annat strul heller. Nu är det bara levern, och den gör sig påmind emellanåt men det får man ta när den tiden är mogen.
Denna ledighet har jag verkligen varit ledig. Jag har njutit av att inte göra någonting och jag har nästan dratt mig för att behöva gå till affären vissa dagar. Jag har läst och korrat min bok, vilket iofs är ett slavgöra och nöjd är jag inte, men det blir man aldrig. Jag inser mer och mer i alla fall att denna bok lär sluta i rätten men det bjuder jag på 😀
Två stora höjdpunkter har ledigheten haft. Den ene är att Katarina hjälpte mig med min kanin Pride!. Han blir allt mer en normal kanin nu och hjärtat mitt smälter varje gång han skuttar omkring ute på köksgolvet eller i hallaen. Det är också en stor upplevelse att se 2 vuxna katter bli livrädda för en liten Hermelinkanin. Mina katter skulle antagligen skita ner sig i skräck om dom såg en skogsmus. Just nu är Pride! (Ja, kaninen heter Pride! med utropstecken. Fast det ska uttalas på Göteborska) för övrigt väldigt sexuellt intresserad av min fot. Varje gång jag står bredvid honom spänner han upp baken, och lägger huvudet bakåt och snurrar runt. Jag funderar seriöst på om detta kan vara ett bra raggningssätt på gayklubben nästa gång. Tror jag ska testa 🙂
Sen har ju Robin varit här också, och det var underbart på alla sätt. Många frågar mig om jag är ihop med Robin och sen blir dom förvirrade med tanke på Patrick. Låt mig då förkklara att Nej, jag är inte ihop med Robin och jag är inte ihop med Patrick heller.
Jag är vän med Robin, en mycket bra vän och visst ska jag erkänna att jag varje gång jag ser honom så hoppar hjärtat över några slag men jag är heller inte den som tänker jämt med ”fel” huvud. Att bara ha Robin här, krama honom, mysa med honom räcker. Robban förklarade idag på ett ganska bra sätt vilken relation jag och Robin har, vi är vänner+. Så är det. Vi är båda goda vänner och kanske hade Robin helt rätt i när han sade om ”krisen” i vintras att det är sånt som kan få två människor att komma varandra närmare.
Sen brukar vi iofs fria till varandra emellanåt men det är sånt som man gör när man är fjolla 😛
Robin är en frisk fläkt i mitt liv, han om någon fick mig att börja kämpa för det jag vill bli. Jag hoppas jag är lika mycket stöd för honom.
Patrick har jag en annan relation till. Vi var ett ”ragg” som fortsatte träffas. Att det aldrig blivit något rejält beror mycket på mig och den ”feghet” jag känner just nu, men det är bättre då att ta det lilla lugna och inte störta in i något. Det skulle antagligen bara såra både honom och mig.
En jävligt fin kille på alla sätt är han i alla fall och underbart charmig.
Det är mycket personer i mitt liv just nu och det känns både bra och dåligt. Det dåliga är väl att jag kanske emellanåt för mycket lägger min tid på dom, och glömmer mig själv. Det bra är att jag på det sättet kommer vidare. För som jag skrivit så väldigt många gånger så är det på många plan jag behöver gå vidare. Inte bara från ”puckot” utan från sjukdomar och annat.
Patrick är en del i denna komma vidare process, och det jag kanske lärt mig idag är att det ibland får ta lite tid. En del sår läker snabbt, andra läker långsamt och en tredje del kanske aldrig läker helt, men det går att lära sig att leva med dom. Kanske är det just det jag håller på att lära mig nu. En del säger att jag inte kommit vidare, till dom kan jag idag säga att ”ät min skit”. Då har ni vare sig sett eller lyssnat på mig det senaste året. Jag har nämligen insett det allra viktigaste och det är att jag är värd så mycket mer än ”puckon” som trycker ner mig för att jag är kraftig, tjock och cancersjuk.
Jag är värd så helvetes mycket mer än folk som beter sig som svin emot mig. Jag behöver heller inte alltid förklara mig och förklara min del och skuld i diverse saker för jag är inte typen som någonsin försöker få allt att verka vara alla andras fel. Jag har ju varit, och är i viss del än, så in i helvete självdestruktiv så det var väl bara en tidsfråga innan jag tog på mig ansvaret för Estonias förlisning.
Det har som sagt varit skönt med semester för jag tror att jag även tagit lite semester ifrån mig själv. Boken min och allt där omkring har fått mig att leva mer med min polis som jag skapat för ett tag och det har varit väldigt skönt, för han har mer problmen än vad jag har 🙂
Idag lördag har det också varit en lugn dag. Jag ägnade tre timmar åt att helt skriva om ett kapitel jag inte är nöjd med alls och sen var det mys med melodofestivalen. Vad jag anser om juryns val av låt kanske mest kan sammanfattas med orden ”ERA RÖVLAPPAR!”
Efter festivalen kom Robban, Jim, Halland och Gustav hit och det blev lite poker som jag inte vann. Robin den lilla ängeln ringde också innan han somnade *ler*
2 dagar kvar på ledigheten sen ska man till jobbet igen. Skulle väl ljuga om jag sade att jag längtade tillbaka men jag lär snart ta mer semester. Eller jag ska ta mer semester för jag ska åka bort, men det där är en annan sak och fråga som jag berättar mer om en annan gång.
Nu ska jag sova, i morgon ska kapitlet bli klart och sen är det några kapitel kvar, om jag någonsin blir nöjd vill säga.
Gonatt Moderjord, tack för att jag fick 2 lediga veckor. Det har jag inte haft sen den 14 april 2002. Det kändes bra faktiskt!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Lördagsmys, pokermys, jävla festival!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *