Lite trött

Dagbok 5 mars 2005

Vet ni vad?
Egentligen skulle jag här kunna skriva om en ganska jobbig lördag fylld med deppigheter och funderingar, för det har varit en sån dag. Depp och ont i magen, levern har levt rövare idag.
Jag skulle också kunna skriva att jag tänkt mycket idag, och att lördagen varit en pissdag. Sen kunde jag berätta att jag ändå tacl vare snuttiga vänner mådde lite bättre och att jag sen på kvällen fick besök av Patrick en stund som verkligen ryckte upp mig (ta de där ryckte som ni vill :P)
Men jag skriver inte om det, istället skriker jag…
OM NÅGRA TIMMAR KOMMER ROBIN!!!!!!!!!!!
Min sötistuss kommer och ska vara här ett tag och guuud vad jag längtar.
Hihi, han är så söt 🙂
Japp, jag ska va glad. Deppa över giftiga svin gör man i ladugårdens slakteri.
Fast, vem fan vill bita tag i det köttstycket igen.
Dagens fullträtt får annars Liselott som konstaterat att jag är världens sämsta sol & vårare.
Fan att Raskenstam är död, han kunde lärt mig nåt.
Avslutar med en (nästan) riktig nyhet från en känd tidning…
Sexuell misshandel i Göteborg avslöjad!
En man i 30 års åldern greps idag i sitt hem misstänkt för att ha utnyttjat en yngling sexuellt under lång tid.
Mannen ska genom att ha betalat resorna för ynglingen ha lurat ner honom till Göteborg. Genom hot, utpressning och slag ska mannen sedan ha förgripit sig på ynglingen sexuellt och mentalt.
Yngligen uppges vara i 20 års åldern och utnyttjandet ska ha pågått i nästan 2 år.
Yngligen ska för polisen ha berättat att han ständigt blev sexuellt tillfredställd utan direkta krav. Han ska desutom ha fått det mesta av all mat och övriga kostnader betalade av 30 åringen. Till på köpet ska dessutom 30 åringen ha haft mage att genomgå en cancerbehandling under tiden han utnyttjade yngligen, nåt som fick svåra konsekvenser på ynglingens liv då han fick det väldigt tråkigt.
Yngligen ska också för polisen ha berättat om hur ångestfylld och äcklad han var efter kontakterna med 30 åringen, men han ska ha blivit så manipulerad av 30 åringens verbala sätt och hans extrema minne så han tappade bort sig hela tiden.
30 åringen ska i förhör med polisen ha erkänt brottet och riskerar nu straff. Yngligen mår efter omständigheterna väl, han har repat sig bra och är bara glad över att ha kommit ur 30 åringens grepp.

Nu ska jag sova, för i morgon ska jag krama Robin. Då måste man vara pigg och kry och utvilad.

Bookmark the permalink.

One Response to Lite trött

  1. Poppe says:

    Haha, nyheten var bland det bästa jag läst på väldigt länge Walle.
    Ibland får du till det
    Puss på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *