Ledig, ledig och mera ledig

Dagbok 18 mars 2005

Ledig idag! Hur skönt som helst! lite besök på SU sen bara slappa, så var planerna och ungefär så blev dagen också.
Har inte gjort mycket nytta idag alls vilket jag tyckte jag var unnad.
Dagen gick mest åt att spela ”Brothers in arms”, ett helt underbart bra spel som inte ska spelas på x-box utan på PC!
På kvällen kom Jocke och Selma hit. Dom skulle dricka folköl ihop enligt Henke vilket betyder att Henke köpte sig en 3 liters vinkartong…
Senare än det kom Halland, Knopp, Robban och Tompa hit också, och sen somnade Henke skönt i soffan och hade inte märkt om hela huste rasade ihop. Alltså som vanligt, jag gillar den svenska alkoholsynen. Den är så mogen.
Får se om jag går ut i morgon, just nu känner jag mer bara för att sitta hemma och ta det väldigt lugnt. Jag ska käka lunch med Patrick på dagen men sen känner jag bara för att sitta i mysbrallor och slappa framför TV’n.
Det går inte med ord beskriva känslan av hur skönt det är att kunna slappa bara, att verkligen kunna koppla bort allt och bara vara i det som sker just nu. Det var väldigt längesedan jag gjorde det, och verkligen kände att jag ville göra det.
Tänk för ett år sen, då var jag som ett asplöv och ständigt orolig. Sov inte, grät och var arg och förtvivlad. Nu ser jag till och med fram emot saker och ting. Allt från skribentjobb till att Robin snart kommer och hälsar på igen.
Tänkte på Charlie idag, har inte träffat honom så mycket det senaste.Vi har mest kontakt över MSN eller telefon numera. Saknar honom faktiskt och de där nätterna vi hade då vi löste alla problem i hela världen. Jag saknar dom men allt har ett slut.
Jo framåt går man, och till dom som säger att man inte går framåt om man fortfarande hatar…
Till dom säger jag, ät min skit!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *