Ledig dag blir städardag

Dagbok 29 mars 2005

Först ett stort tack till alla mina vänner som totalt ignorerade min lilla vädjan om forumet. Att okända inte bryr sig, det kan jag förstå men alla andra. Vissa har jobb/skola/tentor och familj, men det har inte alla.
Men jag förstår att de där 16 timmarna per dygn med meningslöshet framför datorn inte får förstöras av 10 min hjälpa till.
Nån dag lär ni ju fråga om hjälp om något eller hur, kom då ihåg att jag har ett förjävla bra minne…
Jaja, skit samma.
Idag har jag varit ledig från jobbet. När man har en dag ledigt innan man får besök och allt sånt så blir det mycket att göra, men jag fick ändå till en fikatur på stan med Robban, Tompa och Charlie som kom förbi när han jobbade. Charlie var så fin i sin uniform. Fan, man hade ju nästan glömt hur söt killen är 🙂 Hihi
När sedan Charlie åkt drog jag med Tompa och Robban till Nordstan för att köpa någon skjorta till begravningen i morgon. Jag hittade ingen som jag tyckte om, eller som passade så jag köpte en annan sak som jag tyckte passa. Det tyckte inte Tompa och Robban lika mycket men vem lyssnar på dom :blink blink:
Sen kom jag på vad jag ska ge Charlie i present, han fyller på fredag, men den saken va slut i hela Nordstan så jag får ge honom min kropp istället. Fast den vill han å andra sidan inte ha så jag får leta vidare på torsdag.
Vi fixade också till ett besök på NK. Det är lite småkul att kolla runt där i den där överklassbutiken. 1299:- för ett par boxershorts, det är fina grejer det. Robban och Tompa fick också dräggla lite över en HDTV för sidådär 100 000:- så dom var också lyckliga.
Sen bar det iväg hem och fram med städborstar, skurmedel och sånt där. Hela lägenheten fick en finputsning så jag känner mig för tillfället väldigt nöjd med mig själv.
Funderar lite på morgondagen. Jag är ju inte mycket för såna här traditioner men ändå känns det bra att få säga ett riktigt Farväl till min lilla favorittant. Av anledning jag i respekt för Karin inte vill gå in på här så känns det bra att få det riktiga värdiga avslutet.
Jag har lovat hennes dotter att läsa den text jag skrev om Karin, och det gör jag gärna. Om inte annat så för Karins dotters skull. Hon är lika underbar som hennes mor var.
Jag har själv försökt undvika att tänka på döden så mycket det senaste, det finns väl alltid där bakom men samtidigt har det varit så enormt skönt att inte behva tänka på sånt alls den senaste tiden. Att min slitna stackars hjärna fått vila ut lite har varit nyttigt, och det har den behövt.
Nu ser det ut som om Robin kommer i morgon, det ska bli kul. Jag tar inte ut något i förskott, det gör jag aldrig längre men om han kommer så hoppas jag vi kommer få några roliga dagar ihop. Har saknat honom, den lille tussen.
Sen på lördag bär det iväg till huvudstaden! Jag ska äntligen träffa Carina igen. Tanken var att det skulle bli längre fram men nu fick jag chansen att åka dit och hem gratis och såna chanser säger man inte nej till. Lika lite som man säger nej till henne, annat vågar man inte 😛
Nej, nu ska jag sova. Klockan är i skrivande stund strax halv tre natten till onsdag och jag tänkte att jag skulle försöka somna före 5 idag.
Gonatt alla!
Gonatt Moderjord, när ska du se till att spårvagnarna inte skakar så förbannat?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *