Jobbardags, usch

Dagbok 15 mars 2005

Japp det blev ungefär som jag föreställt mig, denna första arbetsdag efter semestern.
Först möte på 2 timmar där alla talar i munnen på varandra och ingenting vettigt blir sagt. Sen stressa som en jävla idiot för att komma ikapp det man missat under mötet för att sedan förbereda kvällsmat, ta upp dom och sen lägga dom.
Sen kände man saknade efter henne också, vilket inte direkt gjorde arbetet roligare.
När klockan var 21 hade jag sprungit omkring som en åsna med ett brinnande vedträ i arslet och hade vare soig fått rast eller mat i mig.
Fast skit samma, jag orkar inte bry mig mer. Jag har tusen gånger tagit upp detta med att någon eller några måste stanna kvar en stund efter alla dessa förbannande möten vi har men ingen jävel lyssnar. Det är då en utläggning på femtioelva minuter kommer upp om att ”men när jag jobbade en gång efter ett möte så funka det”.
Det är då jag vill ställa mig och skrika rakt ut ”MEN DU JOBBAR INTE VARENDA JÄVLA KVÄLL EFTER DESSA FÖRBANNADE MÖTEN”, men jag gör det inte. Jag går allt mer in i ”skit samma” attityd istället.
Jag har knappt hunnit tala med mina gamla idag, alla frågade hur semestern var och man ville så gärna ge dom de där extra fem minutrarna, men istället fick man nästan springa med dom i korridorerna för att hinna.
Jaja, nog klagat om jobbet nu.
Kvällen fick i alla fall en oerhört glad vändning när dottern till den boende jag skrev om här ringde och tackade för texten jag skrivit. Jag blev oerhört glad och stolt för det. Jag menade vartenda ord i den och det ville jag hon skulle veta. Jag tyckte om hennes mamma, och nu saknar jag henne 🙁
Annars tog jag det bara lugnt sen, och somnade när jag skulle kela med Suzzi. Jag blev sen väckt av Patrick strax efter midnatt och så talade vi en låååång stund om allt från hur ruttet det är att jobba inom kommun/landsting till hur det skulle vara att ha sex på hållplatsen på avenyn 😀 Så det var ett ganska blandat samtal. Ska träffa Patrick på fredag, vi ska käka middag ihop och sen ska han sova över här (fnittrar lite) Det behöver jag!
Annars har jag próblem med min kanin. Han är fan överkåt den jäveln, och det är bara mig han vill ha. Varenda gång jag närmar mig honom börjar han lyfta fram tussen och snurra runt som en dåre. Han äcklar mig lite faktiskt och jag känner mig väldigt styrd av hans drifter. Det är förbannat manipulerande att ha en kanin som hela tiden blir skitkåt när man närmar sig honom.
Jag tror jag ska be mamma snacka med honom lite :p
Ja ack, sicka nötter det finns. Det bästa med dom nötterna är att det bara är att sätta dom i en nötknäppare, sen trycka till och nöten krossas. Sen kan man bara slänga allt bland den andra skiten. Där ska krossade nötter ligga. Fast i dessa miljötider ska man nog slänga nöten på komposten istället. Där får den ligga länge och ruttna sakta och bara vänta på att försvinna.
Nu är det natt i regnbågens land.
P.s JO! Jag lade in ett kort på Robin också där han försöker se ut som en filmstjärna. Erkänn att han är såååå söööööt 😛 Kortet hittar du Här
Om du inte kollar på kortet skickar jag virus till dig! 🙂 D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *