Håll om mig!

Dagbok 8 mars 2005

Jag har ju haft besök av Robin några dagar, och det var väl det som jag tänkte skriva om här men så har sajten strulat idag en massa och nu orkar jag inte skriva mer.
Så istället blir det en kortis idag där jag först berättar allt det är mycke nu, men inte bara dumma saker och så avslutar jag med en liten bit ur Nanne Grönvalls UNDERBARA schlagerlåt som är med i finalen på lördag.
Jag skriver mer i morgon istället och ger alla en kram och mest kramar jag Robin som förgyllt några dagar i mitt liv igen. Han ÄR en ängel av allra finaste sort, och det är inte annat än att Nannes text passar förbannat bra in här…
Så håll om mej
Släpp inte taget om mej
Är som förhäxad av dig
Åh, jag vill ha dig
Kom och håll om mig nu

P.s För eventuellt sexistiska patetiska människor ber jag om tolka texten som det står och inte lägga in egna värderingar. Håll om mig kan faktiskt betyda Håll om mig och ingenting mer. Förstår om det är jobbigt men försök vetja D.s

Bookmark the permalink.

One Response to Håll om mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *