Påven: "Homoäktenskap är ondska"

Den gamle stofilen ryter till igen!

Allas vår hjälte påven, mannen som snart får Ladbrokes att starta bet om när han egentligen tänkt avlida har sagt ifrån igen om vad han anser om homoäktenskap. I en ny bok skriver påven att han anser att homoäktenskap är en ny ondskans ideologi och sen brassar han på för fullt.
Dessutom menar påven att man kan jämställa aborter med nazisternas gasning av judar och andra offer för nazisternas idioti.
Allt detta enligt AB
——-
Ja Påven är inte min favorit och han bevisar än en gång vilken nöt han är. Jag saknar noll respekt för den mannen och jag känner att den känslan skulle vara ganska ömsesidig om han kände till mig vill jag hoppas på.
Det som verkligen förvånar mig med påvens jämförelse mellan aborter och judeutrotningen är hur hans egen kyrka betedde sig under och efter holocaust. Det var ju inte direkt så att katolska kyrkan röt till så där värst kraftfullt emot allt som skedde. Små tomma protester kom men inte mycket mer.
Därför anser jag att den katolska påven på ren svenska ska hålla käft. Att sådana stofiler får hålla på som han gör visar bara att katolikerna överlevt sig själva. Alla som hört en gris slaktas vet hur grisen skriker i dödsångest innan sista andetaget tas. Exakt samma skrik kommer nu från en kyrka vars enda uppgift är att sprida ”det glada budskapet” men som försöker leka maktfaktor i världen.
Och om detta är påvens sätt att vinna ny mark för att öka katolska kyrkans popularitet borde han anställa en reklambyrå.
Fast det är klart…
Uttalanden som dessa gör ju att vi glömmer rättegångarna mot katolska präster som utnyttjar små barn. Ibland kan ju de mest vansinniga påståenden och kommentarer få det som verkligen är viktigt att verka mindre viktigt.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Påven: "Homoäktenskap är ondska"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *